Keukenrenovatie Overijssel

Met een keukenrenovatie ziet uw keuken in Overijssel er weer uit als nieuw. Wij, keukenrenovatie Overijssel, zorgen voor zowelgrote als kleine renovaties zijn voor ons geen enkel probleem. Vergeleken met een volledig nieuwe keuken heeft een keukenrenovatie grote voordelen: terwijl een nieuwe keuken al gauw €5000,- kost, bent u voor een keukenrenovatie soms al voor de helft klaar. Daarnaast is het renoveren van een keuken een veel sneller proces dan het plaatsen van een volledig nieuwe inbouwkeuken. U zit geen weken met een verbouwing.

Keukenrenovatie Overijssel heeft veel ervaring rondom de renovatie van keukens. Wij kunnen zodoende tegen een zeer scherpe prijs uw nieuwe keuken aanleveren. De afgelopen jaren zijn er al flink wat keukens door ons gerenoveerd in Midden-Nederland. Veel klanten hebben zodoende behoorlijk wat geld bespaard. Bent u de volgende klant die een geheel up-to-date keuken gerenoveerd krijgt?

Heeft u specifieke wensen? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij doen zowel gehele keukens als gedeeltelijke renovaties in Overijssel.

Hoe gaan wij te werk?

Nadat u ons een e-mail heeft gestuurd of heeft gebeld, komt er een ervaren adviseur vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. De adviseur bespreekt met u uw wensen en bekijkt de keuken: wat is er nog goed aan de keuken, wat is minder goed? Aan het eind van het bezoek, berekent de adviseur ter plekke hoeveel een keukenrenovatie u zou kosten.

We kijken bij een bezoek niet alleen naar de uiterlijke staat van uw keuken, want achter de schermen moet de keuken goed in elkaar zitten. De lades van de keuken moeten eenvoudig glijden en alles moet goed stevig aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort belangrijke punten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! Omdat het renoveren van uw keuken veel minder werk is dan het inbouwen van een nieuwe keuken kunnen wij uw keuken zelfs binnen één dag renoveren. We hoeven namelijk geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen, we hoeven geen muren open te breken en dat scheelt u tijd én geld. Als al uw wensen duidelijk zijn, berekenen wij ter plekke hoeveel een keukenrenovatie u zal kosten

Wat renoveren wij

Wij doen zowel gehele keukens als gedeeltelijke renovaties in Overijssel. Denk daarbij aan het vervangen van keukenkast-deurtjes of het plaatsen van een inbouwoven. Alles wordt door Keukenrenovatie Overijssel geregeld. Wij kunnen u helpen met:

Naast specifieke wensen hebben wij als voordeel dat we sneller en goedkoper zijn dan het aanschaffen van een nieuwe keuken. Een geheel nieuw aanvoelende én uitziende keuken, en dat in één dag. Keukenrenovatie Overijssel kan het regelen voor u, voor de juiste prijs. De voordelen van een keukenrenovatie ten opzichte van een nieuwe keuken zijn het prijskaartje en de tijd. 

Veel ervaring met keukenrenovatie in Overijssel

Onlangs hebben wij nog keukens gerenoveerd in de volgende plaatsen:

Vrijblijvend advies

Wilt u dat één van onze adviseurs vrijblijvend bij u langskomt?  Vraag dan een offerte aan of bel ons op 06-2856 3755 en we plannen een afspraak wanneer het u uitkomt.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de keukenrenovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Recent opgeleverde keukens in Overijssel

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Overijssel

  Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

  Voornaam:*

  Plaats:*

  Telefoonnummer:*

  Achternaam:*

  Adres:

  Uw email:*

  Eventuele vragen:

  Item gemarkeerd met een * zijn verplicht