Keukenrenovatie Almelo

Het renoveren van een keuken is misschien niet iets waar u dagelijks over nadenkt. Er wordt vaak gesproken over het aanschaffen van een compleet nieuwe keuken, maar wist u dat een renovatie van uw keuken sneller is, minder geld kost en hetzelfde resultaat kan opleveren?

Keukenrenovatie Noord-Nederland heeft veel ervaring rondom de renovatie van keukens. Wij kunnen zodoende tegen een zeer scherpe prijs uw nieuwe keuken aanleveren. De afgelopen jaren zijn er al flink wat keukens door ons gerenoveerd in Noord-Nederland. Veel klanten hebben zodoende behoorlijk wat geld bespaard. Bent u de volgende klant die een geheel up-to-date keuken gerenoveerd krijgt? Wij renoveren onder andere de volgende onderdelen:

Een nieuwe keuken laten inbouwen is een tijdrovende en dure klus. Daarom kan dit een dure opdracht worden. Het zal zomaar kunnen oplopen tot €5000,-. Voor het renoveren van een keuken is veel minder tijd nodig en hierdoor ligt de prijs ook veel lager. Laten we zeggen dat de prijs al snel op de helft ligt tegenover het laten plaatsen van een nieuwe keuken. De uiteindelijke prijs zal voor iedereen verschillende zijn omdat keukenrenovatie Almelo ook rekening houdt met uw persoonlijke wensen. Een deel van de keuken laten renoveren is namelijk ook een optie. 

Eigenlijk is er een heleboel mogelijk! Wij hebben dan ook een zeer groot assortiment aan keukenonderdelen. Een nieuw keukenblad, nieuwe keukendeuren of een inbouwoven – wij maken het mogelijk voor een scherpe prijs!

Binnen één dag geregeld

Een renovatie biedt veel voordelen, één daarvan is dat de renovatie binnen één dag voltooid is. Een volledig gemoderniseerde keuken in zo’n korte tijdsduur, het kan bij keukenrenovatie Almelo. Het renoveren is minder tijdverslindend dan een geheel nieuwe keuken installeren. Hierdoor scheelt het u tijd en geld. Bent u geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog contact op door ons te bellen op 06-2856 3755. Of vraag een offerte aan.

Gratis advies voor uw keukenrenovatie in Almelo

U kunt geheel vrijblijvend advies vragen van één van onze adviseurs. Een adviseur maakt dan een afspraak met u om uw wensen duidelijk in beeld te brengen en er wordt ter plaatse een kostenplaatje opgesteld. Bent u nieuwsgierig? Neem dan contact op met Keukenrenovatie Nederland. Na uw e-mailtje of telefoontje komt één van onze ervaren adviseurs geheel vrijblijvend bij u langs, om met u de mogelijkheden door te nemen. We kijken niet alleen naar het uiterlijk van uw keuken, want het is net zo belangrijk dat een keuken achter de schermen ook goed in elkaar zit. De lades moeten soepel glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort belangrijke punten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! 

Een nieuwe keuken kost u al gauw €5000,-, terwijl als u uw keuken laat renoveren u vaak maar de helft kwijt bent. De uiteindelijke prijs van uw keukenrenovatie hangt af van de hoeveelheid werk. U kunt bij ons namelijk ook alleen een deel van uw keuken laten renoveren. Denkt u bijvoorbeeld aan het vervangen van uw keukenblad door een granieten werkblad. Neemt contact met ons op via 06-2856 3755 of vraag een offerte aan.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de keukenrenovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Recent opgeleverde keukens in Almelo

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Almelo

  Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

  Voornaam:*

  Plaats:*

  Telefoonnummer:*

  Achternaam:*

  Adres:

  Uw email:*

  Eventuele vragen:

  Item gemarkeerd met een * zijn verplicht