Renovatie

U wilt graag uw oude keuken vernieuwen. Veel geld uitgeven aan een nieuwe keuken is niet wat u voor ogen heeft. U heeft gezocht naar een specialist die uw keuken kan renoveren. Wij geven u graag een goede indruk wat de mogelijkheden zijn voor de renovatie van uw keuken.

Gratis Offerte

Meer weten over de mogelijkheden van het renoveren van uw keuken? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of vraag. Of bel met: 06-2856 3755

Werkbladen RVS

Roestvrij staal is een materiaal met veel mogelijkheden en past dan ook in elke keuken. Het is makkelijk schoon te maken en watervast. RVS is hittebestendig en goed bestand tegen allerlei schoonmaakmiddelen. Afhankelijk van de stijl van uw keuken kunt u kiezen voor glad mat geborsteld rvs, richtingloos geborsteld rvs, rvs met een wafelmotief of rvs met een fijne ets. Op de door ons geleverde rvs bladen wordt 5 jaar garantie gegeven.

Voordelen RVS aanrechtblad

Het grote voordeel van een RVS aanrechtblad is dat het hittebestendig is, een hete pan neerzetten op een RVS werkblad is dan ook geen enkel bezwaar.

Bel of mail ons voor een advies op maat!

 

Randafwerking