Keukenrenovatie in Almere

Keukenrenovatie in Almere

Renovatie in 1 dag

Ben jij woonachting in Almere en toe aan een nieuwe keuken? En heb je geen budget om een volledig nieuwe keuken te laten installeren? Zoek dan contact met ons, Keukenrenovatie Nederland. Wij realiseren een gerenoveerde keuken vaak al binnen het tijdsbestek van één dag. Afhankelijk van jouw wensen kun je al 50% van het bedrag van een nieuwe keuken in je portemonnee houden. Wat dat voor het resultaat betekent? Die blijft nagenoeg hetzelfde! Ondertussen zijn we al jaren actief in Almere, en we komen dus ook graag bij jou langs.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Almere

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Mogelijk voor iedere keuken

  Alleen maar voordeel

  Feit: het renoveren van een keuken kost een stuk minder tijd dan het plaatsen van een compleet nieuwe. Zo hoeven er geen nieuwe leidingen of kabels aangelegd te worden. Ook muren kunnen blijven staan, terwijl die in het geval van een nieuwe keuken vaak afgebroken moeten worden. En dat is nog lang niet alles. Uiteindelijk scheelt het je niet alleen veel tijd, maar minstens zoveel geld. 

  Alles mogelijk

  Je kunt ervoor kiezen je hele keuken te laten renoveren, maar ook slechts een aantal onderdelen. Bij ons vind je daarom ook een rijk assortiment aan keukenonderdelen. Denk bijvoorbeeld aan keukenbladen, deurgrepen, kastdeuren, spoelbakken, kranen en inbouwapparatuur.

  Kwaliteit staat voorop

  Wanneer we al jouw persoonlijke wensen op een rijtje hebben, kunnen we gelijk een prijsindicatie van de renovatie geven. 50% goedkoper, betekent niet 50% minder kwaliteit. Integendeel! Wanneer we aan de slag gaan, kijken we zowel naar de voor- als achterkant van je keuken. Zo moeten de lades soepel glijden en het geheel stevig aanvoelen. Da’s volgens ons ook wat een goede keuken van een slechte onderscheidt. Die moet er niet alleen goed uitzien, maar minstens zo goed werken.

  Neem contact op

  Hebben we je overtuigd en wil je een vrijblijvende offerte aanvragen voor de renovatie van jouw keuken? Stuur ons een e-mail of bel ons op 06 – 28 56 37 55. We sturen graag een van onze adviseurs langs om jouw droomkeuken met je door te nemen, en dat geheel vrijblijvend. Samen zetten jullie al je wensen op papier en maken jullie al je plannen concreet. Neem je snel contact op?