Keukenrenovatie Almere

Uw keuken als nieuw, zonder de kosten van een nieuwe keuken? Dat kan vaak binnen één dag bij Keukenrenovatie Nederland! Afhankelijk van uw wensen kunt u vaak 50% van het bedrag van een nieuwe keuken in uw portemonnee houden, met nagenoeg hetzelfde resultaat. Wij renoveren regelmatig keukens in de provincie Flevoland en komen dus ook bij u in Almere

Een renovatie van uw keuken is een goedkopere en snellere oplossing dan het aanschaffen van een nieuwe keuken, met nagenoeg hetzelfde resultaat. Uw keuken in Almere ziet er uit als nieuw en kan ook nieuwe opties hebben, zoals het eindelijk hebben van een inbouwoven of vaatwasser. Keukenrenovatie Almere zorgt ervoor dat uw keuken er weer volledig gemoderniseerd uitziet. En dat in een zeer korte tijd en voor een scherpe prijs. Keukenrenovatie Almere biedt verschillende onderdelen aan om te renoveren. Zo renoveren wij de volgende onderdelen:

Niet alleen wordt het uiterlijk van uw keuken volledig gerenoveerd. Keukenrenovatie Almere regelt ook  schuifmechanismen worden onder de loep genomen en zo gemaakt dat ze weer perfect werken. 

 

Binnen één dag geregeld

Uw keuken kan al een nieuw gezicht hebben binnen één dag. Omdat het renoveren van uw keuken in Almere niet zo veel werk is als het inbouwen van een complete nieuwe keuken, scheelt dat u tijd en geld. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw keuken? Neemt u dan contact met ons op via 06-2856 3755 of vraag een offerte aan. Als u ons een e-mail of telefoontje heeft gestuurd zorgen wij er voor dat er een van onze adviseurs vrijblijvend bij u langs komt om de persoonlijke wensen met u door te nemen. We kijken niet alleen naar de buitenkant van uw keuken, want het is net zo belangrijk dat een keuken achter de schermen ook goed in elkaar zit. De lades moeten mooi glijden en het geheel moet goed aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort belangrijke punten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! We hoeven geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen bij het renoveren van uw keuken waardoor het veel minder werk is dan het inbouwen van een compleet nieuwe keuken. We realiseren dit vaak al in één dag en hoeven geen muren open te breken wat u tijd én geld scheelt. Als al uw wensen duidelijk zijn, berekenen wij ter plekke hoeveel een keukenrenovatie u zal kosten.

 

Kosten keukenrenovatie in Almere

Een nieuwe keuken kost u al gauw €5000,-, terwijl als u uw keuken laat renoveren u vaak maar de helft kwijt bent. De uiteindelijke prijs van uw keukenrenovatie hangt af van de hoeveelheid werk. U kunt bij ons namelijk ook alleen een deel van uw keuken laten renoveren. Denkt u bijvoorbeeld aan het vervangen van uw keukenblad door een granietenwerkblad. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Keukenrenovatie Almere. Er komt dan een vrijblijvend advies met uw persoonlijke wensen duidelijk op papier met een kostenplaatje wat ter plekke opgezet wordt.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Recent opgeleverde keukens in Almere

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Almere

  Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

  Voornaam:*

  Plaats:*

  Telefoonnummer:*

  Achternaam:*

  Adres:

  Uw email:*

  Eventuele vragen:

  Item gemarkeerd met een * zijn verplicht