Keukenrenovatie Emmen

Een nieuwe keuken, maar niet een nieuwe keuken hoeven aanschaffen. Dit is iets waar u misschien niet zo snel bij stil staat. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar bij keukenrenovatie Nederland is het realiteit. Binnen slechts één dag verzorgen wij voor u een geheel gerenoveerde keuken. Uw zult uw oude keuken niet meer herkennen en genieten van een volledig gemoderniseerde keuken.

Keukenrenovatie Emmen beschikt over veel ervaring rondom de renovatie van keukens. Wij kunnen daarom tegen een zeer scherpe prijs uw nieuwe keuken aanleveren. De afgelopen jaren zijn er al flink wat keukens door ons gerenoveerd in Noord-Nederland. Veel klanten hebben zodoende behoorlijk wat geld bespaard. Bent u de volgende klant die een geheel up-to-date keuken gerenoveerd krijgt?

Als u een nieuwe keuken wilt dan denkt u snel aan het aanschaffen van een geheel nieuwe keuken. Maar het kan sneller, makkelijker en goedkoper. Wij van keukenrenovatie Emmen kunnen namelijk uw keuken renoveren met een resultaat dat ervoor zorgt dat uw keuken er weer helemaal nieuw uit ziet.

 

Zeer snel een nieuwe keuken?

Keukenrenovatie Emmen heeft veel ervaring in het renoveren van keukens waardoor wij het renoveren in slechts één dag kunnen realiseren. Zo geniet u zeer snel van een nieuwe keuken. Dit is in vergelijking met het plaatsen van een geheel nieuwe keuken een groot verschil aangezien dit wel een aantal weken kan duren.

Heeft u bijzondere wensen? Dan kunt u daarvoor ook bij ons terecht. Wij doen zowel gehele keukens als gedeeltelijke renovaties in Emmen. Denk daarbij aan het vervangen van keukenkast-deurtjes of het plaatsen van een inbouwoven. Alles wordt door Keukenrenovatie Emmen geregeld. Zo renoveren wij de volgende zaken:

 

Kosten keukenrenovatie in Emmen

Waarneer u een nieuwe keuken aanschaft kunnen de kosten al snel richting de duizenden euro’s oplopen. Zo kost een nieuwe keuken snel €5000. Voor het renoveren van een keuken geldt dit niet, hiermee bent u veel voordeliger uit en geniet u tevens sneller van een nieuwe keuken. Bij het renoveren van uw keuken kunnen wij ook een aantal onderdelen renoveren zoals het keukenblad vervangen of het plaatsen van een nieuwe spoelbak.

 

Werkgebied

Uiteraard zijn wij niet alleen actief in de plaats Emmen. Benieuwd waar wij nog meer met tegen scherpe prijzen o.a. nieuwe keukendeurtjes, deurgrepen, spoelbakken en kranen plaatsen? Bekijk dan ons werkgebied in Emmen

 

Vrijblijvend advies van één van onze adviseurs

U kunt geheel vrijblijvend advies vragen van één van onze adviseurs. Een adviseur maakt dan een afspraak met u om uw wensen duidelijk in beeld te brengen en er wordt ter plaatse een kostenplaatje opgesteld. Bent u nieuwsgierig? Neem dan contact op met Keukenrenovatie Nederland. Na uw e-mailtje of telefoontje komt één van onze ervaren adviseurs geheel vrijblijvend bij u langs, om met u de mogelijkheden door te nemen. We kijken niet alleen naar het uiterlijk van uw keuken, want het is net zo belangrijk dat een keuken achter de schermen ook goed in elkaar zit. De lades moeten soepel glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort belangrijke punten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! 

 

Wat kost een keukenrenovatie?

Een nieuwe keuken kost u al gauw €5000,-, terwijl als u uw keuken laat renoveren u vaak maar de helft kwijt bent. De uiteindelijke prijs van uw keukenrenovatie hangt af van de hoeveelheid werk. U kunt bij ons namelijk ook alleen een deel van uw keuken laten renoveren. Denkt u bijvoorbeeld aan het vervangen van uw keukenblad door een granieten werkblad. Neemt contact met ons op via 06-2856 3755 of vraag een offerte aan.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Recent opgeleverde keukens in Emmen

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Emmen

  Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

  Voornaam:*

  Plaats:*

  Telefoonnummer:*

  Achternaam:*

  Adres:

  Uw email:*

  Eventuele vragen:

  Item gemarkeerd met een * zijn verplicht