Renovatie

U wilt graag uw oude keuken vernieuwen. Veel geld uitgeven aan een nieuwe keuken is niet wat u voor ogen heeft. U heeft gezocht naar een specialist die uw keuken kan renoveren. Wij geven u graag een goede indruk wat de mogelijkheden zijn voor de renovatie van uw keuken.

GRATIS OFFERTE

Meer weten over de mogelijkheden van het renoveren van uw keuken? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of vraag. Of bel met: 06-2856 3755

Keukendeuren vervangen

Het vervangen van de keukendeuren zorgt voor een geheel andere uitstraling!

Nieuwe keukendeuren geven uw keuken een compleet nieuwe uitstraling. Hieronder geven we u een indruk van de stijlen en kleuren die leverbaar zijn. Alle keukendeuren worden door ons op maat voor u gemaakt, klaar voor montage. En zowel links als rechts draaiend. Onderstaande fronten zijn in alle kleurenstalen leverbaar, zowel (hoogglans) gelakt als folie. Vaak leveren we meteen nieuwe greepjes en scharnieren bij de deurtjes zodat het er allemaal niet alleen nieuw uitziet maar ook als nieuw werkt!

Keukendeuren vervangen is voordelig!

Het vervangen van keukendeurtjes is zeer voordelig, u geeft uw keuken voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken wél een totaal nieuwe look! Het vervangen van de keukendeuren heeft wat dat betreft de iedeale prijs- kwaliteitsverhouding. Het zijn namelijk de keukendeuren die voor het grootste gedeelte de look van uw keuken bepalen. Daarnaast is het voor ons een kleine ingreep.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen voor meer informatie.

Onderstaande fronten zijn in alle kleurenstalen leverbaar.

 

Kleurenstalen: