Keukenrenovatie Enschede

Keukenrenovatie in Enschede

Renovatie in 1 dag

Uw keuken als nieuw, zonder de kosten van een nieuwe keuken? Dat kan vaak binnen één dag bij Keukenrenovatie Nederland! Afhankelijk van uw wensen kunt u vaak 50% van het bedrag van een nieuwe keuken in uw portemonnee houden, met nagenoeg hetzelfde resultaat.
Keukenrenovatie Enschede heeft veel ervaring rondom de renovatie van keukens. Wij kunnen zodoende tegen een zeer scherpe prijs uw nieuwe keuken aanleveren. De afgelopen jaren zijn er al flink wat keukens door ons gerenoveerd in Overijssel. Veel klanten van ons hebben zodoende behoorlijk wat geld bespaard. Bent u de volgende klant die een geheel up-to-date keuken gerenoveerd krijgt?

Een geheel nieuw aanvoelende én uitziende keuken, en dat in één dag. Keukenrenovatie Enschede regelt het voor u, tegen een eerlijke prijs. De voordelen van een keukenrenovatie ten opzichte van een nieuwe keuken zijn de kosten en de tijd. Een nieuwe keuken kost al snel €5000,-, terwijl u voor een renovatie dus vaak al 50% kan besparen!

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  De voordelen van keukenrenovatie in Enschede

  • Renovatie in 1 dag
  • Uw keuken weer als nieuw
  • Vakkundig advies
  • Volledig naar uw wensen en planning
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Bespaar tijd én geld
  • Alles op maat

  Uw keuken renoveren en uitbreiden?

  Bent u er klaar mee om de afwas te moeten doen elke avond? Wij bouwen ook graag een vaatwasser voor u in in Enschede. Hetzelfde geldt voor een nieuwe oven. Het is echter wel belangrijk dat u zich realiseert dat dit meer kosten met zich meebrengt. Het kan namelijk zijn dat we daar nog leidingen voor moeten trekken, of dat het gevolgen heeft voor uw groepenkast.

  Als u ons een e-mail of telefoontje heeft gestuurd zorgen wij er voor dat er een van onze ervaren adviseurs vrijblijvend bij u langs komt om de persoonlijke wensen door te nemen. We kijken niet alleen naar het uiterlijk van uw keuken, want het is net zo belangrijk dat een keuken achter de schermen ook goed in elkaar zit. De lades moeten soepel glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort belangrijke punten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! Omdat het renoveren van uw keuken veel minder werk is dan het inbouwen van een compleet nieuwe keuken kunnen wij dit zelfs binnen een dag realiseren. We hoeven namelijk geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen (bij uitbreiding wel*), we hoeven geen muren open te breken en dat scheelt u tijd én geld. Als al uw wensen duidelijk zijn, berekenen wij ter plekke hoeveel een keukenrenovatie u zal kosten.

  Wat kunnen wij betekenen voor u?

  Ook voor persoonlijke wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doen zowel gehele keukens als gedeeltelijke renovaties in Enschede. Denk daarbij aan het vervangen van keukenkast-deurtjes of het plaatsen van een inbouwoven. Alles wordt door Keukenrenovatie Enschede geregeld. 
  Wij renoveren uw totale keuken, maar als u alleen uw keukendeurtjes wilt vervangen, behoort dit ook tot de mogelijkheden. Wij hebben een rijk assortiment aan keukenonderdelen.

  Vrijblijvende prijsopgave aanvragen?

  Hebben wij u overtuigd en wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor het renoveren van uw keuken? Dat kan! U vult dan ons contactformulier in, of u belt ons op 06-2856 3755. Onze adviseur komt dan graag bij u langs in Enschede. Ze gaan met u in gesprek over de renovatie van uw keuken en nemen daarbij alle persoonlijke wensen op om het perfecte plaatje te kunnen schetsen. 

  Zo vindt u ons: