Wat zijn de kosten van een keukenrenovatie?

De kosten van een nieuwe keuken kunnen snel oplopen. De prijs ligt al snel tussen de 5000 en 15000 euro. Vooral wanneer u voor een moderne nieuwe keuken kiest. Een goed alternatief voor een nieuwe keuken is het laten renoveren van uw keuken.  Bij Keukenrenovatie Nederland kunt u zo al 50% besparen door te kiezen voor een keukenrenovatie. En toch is er dan een totaal nieuwe uitstraling ontstaan. Uiteraard hangt de prijs af of u uw keuken in zijn geheel wil laten renoveren of alleen bepaalde onderdelen. Daarnaast ligt het ook aan de materialen wat u wilt gebruiken.

Alleen keukenonderdelen vervangen?

Uw keuken ziet er prima uit maar de keukenkastjes of de werkbladen zijn wel aan vernieuwing toe?  Bij Keukenrenovatie Nederland heeft u ook de mogelijkheid om alleen keukenonderdelen te vervangen. Zo kunt u ook al een verfrissende uitstraling creëren zonder daar veel geld aan te besteden. Wat de kosten precies zijn hangt natuurlijk af van uw wensen, het materiaal en uw budget.

 

Kosten keukenrenovatie bij het alleen vervangen van keukenonderdelen

Wanneer u niet uw hele keuken meteen onder handen wilt nemen, maar wel bepaalde keukenonderdelen wilt vervangen, dan merkt u dat ook in uw portemonnee. En in uw keuken!

 

De kosten van uw keukenrenovatie met inbouwapparatuur

Het kostenplaatje van de keukenrenovatie verandert ook als u ervoor kiest om inbouwapparatuur te laten plaatsen. Wilt u liever dat een vaatwasser uw afwas doet? Maar heeft u nog geen vaatwasser? Dan zorgen wij ervoor dat uw nieuwe gerenoveerde keuken die wel heeft. Dit zijn wel weer meer arbeidsuren en dus ook meer kosten.

Uw keuken op maat, uw kosten op maat

Het renoveren van uw keuken is in alle opzichten voordeliger dan een nieuwe keuken. De renovatie kost minder tijd, geld en is milieuvriendelijk. Er is immers veel minder afval. Qua kosten hangt het dus helemaal af wat uw wensen zijn. En hoe hoog uw budget daarbij is. Ook de materiaalkeuze heeft invloed op de kosten van uw keukenrenovatie. Wilt een overzicht van de voor u totale kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Renovatie

U wilt graag uw oude keuken vernieuwen. Veel geld uitgeven aan een nieuwe keuken is niet wat u voor ogen heeft. U heeft gezocht naar een specialist die uw keuken kan renoveren. Wij geven u graag een goede indruk wat de mogelijkheden zijn voor de renovatie van uw keuken.

GRATIS OFFERTE

Meer weten over de mogelijkheden van het renoveren van uw keuken? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of vraag. Of bel met: 06-2856 3755

    Bel mij

    Uw naam

    Uw nummer