Keukenrenovatie Assen

Uw keuken laten renoveren is een goedkope en snelle manier van het vernieuwen van uw keuken. Vaak is dit iets waar mensen niet snel stil bij staan. Het resultaat is vaak nagenoeg hetzelfde, want een keukenrenovatie kan veel verder gaan dan alleen het uiterlijk van de keuken. Denk aan nieuwe deuren voor uw keukenkastjes, een volledig nieuw keukenblad, spoelbak of zelfs inbouwapparatuur. Hierdoor ziet uw keuken er niet alleen uit als een nieuwe keuken, maar zal die ook zo aanvoelen.

De voordelen? U zit geen wekenlang met bouwwerkzaamheden, want wij kunnen uw keuken vaak in één dag volledig renoveren, want Assen ligt binnen ons werkgebied. Daarnaast kost een renovatie vaak een fractie van de prijs van een nieuwe keuken. Afhankelijk van uw wensen kunt u vaak 50% van het bedrag van een nieuwe keuken in uw portemonnee houden, met nagenoeg hetzelfde resultaat. Laat dus uw keuken renoveren in Assen en wij zorgen er voor dat hij er weer als nieuw uit ziet! 

Bij ons is bijna alles mogelijk. We hebben een groot assortiment aan onderdelen waarbij we in combinatie met uw wensen veel mogelijk kunnen maken tegen een scherpe prijs. Hieronder ziet u een lijst met producten die wij onder andere kunnen renoveren voor u:

Bespaar tijd en geld met een renovatie

Omdat het renoveren van uw keuken in Assen niet zo veel werk is als het inbouwen van een complete nieuwe keuken, scheelt dat u tijd en geld. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw keuken? Neemt u dan contact met ons op via 06-2856 3755 of vraag een offerte aan. Eén van onze adviseurs komt graag bij u langs om uw wensen geheel duidelijk in beeld te brengen en hier wordt dan ook meteen het kostenplaatje volledig in beeld gebracht. Het langskomen van een adviseur is volledig vrijblijvend. Tijdens een afspraak vinden we het belangrijk om niet alleen naar de buitenkant te kijken van uw keuken. Het is namelijk net zo belangrijk dat de keuken ook aan de achterkant goed in elkaar zit. Alles moet soepel bewegen en glijden en in zijn geheel moet het allemaal stevig aanvoelen. We vinden het belangrijk dat we ook naar deze punten kijken bij de renovatie zodat de keuken er niet alleen als nieuw uit ziet maar ook zo voelt. Omdat het renoveren van uw keuken veel minder werk is dan het inbouwen van een compleet nieuwe keuken kunnen wij uw keuken zelfs binnen één dag renoveren. We hoeven namelijk geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen, we hoeven geen muren open te breken en dat scheelt zowel u als ons tijd en geld!

Hoeveel kost een Keukenrenovatie in Assen?

Een nieuwe keuken kost u al gauw €5000,-, terwijl als u uw keuken laat renoveren u vaak maar de helft kwijt bent. De uiteindelijke prijs van uw keukenrenovatie hangt af van de hoeveelheid werk. U kunt bij ons namelijk ook alleen een deel van uw keuken laten renoveren. Denkt u bijvoorbeeld aan het vervangen van uw keukenblad door een granieten werkblad. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Keukenrenovatie Assen.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Recent opgeleverde keukens in Assen

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Assen

  Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

  Voornaam:*

  Plaats:*

  Telefoonnummer:*

  Achternaam:*

  Adres:

  Uw email:*

  Eventuele vragen:

  Item gemarkeerd met een * zijn verplicht