Keukenrenovatie in Assen

Keukenrenovatie in Assen

Renovatie in 1 dag

Je keuken laten renoveren is goedkoper en sneller dan het plaatsen van een compleet nieuwe keuken. Vaak is dit iets waar mensen niet bij stilstaan, terwijl het resultaat vaak nagenoeg hetzelfde is.
Een renovatie kan veel verder gaan dan alleen het uiterlijk van je keuken.
Aan de buitenkant heb je het over zaken als nieuwe deuren voor je keukenkastjes, een volledig nieuw keukenblad, spoelbak en ook inbouwapparatuur, maar ook de achterkant wordt onder handen genomen.

Hierdoor ziet je keuken er straks niet alleen nieuw uit, hij voelt ook zo. Laat dat maar aan ons over.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Assen

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Vakkundig advies
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw
  • Bespaar tijd én geld

  Keukenrenovatie binnen één dag.

  Renovatievoordelen

  De voordelen van een renovatie? Omdat ons werkgebied zich in Assen bevindt, kan het vaak al binnen één dag. Dus je zit niet wekenlang in de bouwwerkzaamheden. Dat komt ook door we geen nieuwe leidingen of kabels hoeven aan te leggen of muren moeten openbreken. Daarnaast kost een renovatie vaak een fractie van de prijs van een nieuwe keuken. Afhankelijk van jouw wensen kun je vaak al vijftig procent van een nieuwe keuken in je portemonnee houden. Kies dus voor Keukenrenovatie Nederland als je erover nadenkt je keuken een opfrisbeurt te geven.

  Eindeloze mogelijkheden

  Bij ons is alles mogelijk. We hebben een groot assortiment aan onderdelen, waarbij we op basis van jouw wensen zo veel mogelijk kunnen aanbieden en installeren tegen een scherpe prijs. Dit gaat om onderdelen als keukendeuren, deurgrepen, werkbladen, spoelbakken, kranen en inbouwapparatuur

  Vrijblijvende afspraak

  Een van onze adviseurs komt graag bij je langs om jouw wensen in beeld te brengen, met het bijbehorende kostenplaatje. Het bezoek is volledig vrijblijvend. Tijdens de afspraak nemen we tijd voor de voor- én achterkant van je keuken. Aan beide kanten moet het namelijk goed in elkaar zitten. Alles moet soepel bewegen en het geheel moet stevig aanvoelen. 

  Vrijblijvend advies

  Wanneer je uit Assen komt en wilt weten wat we voor je kunnen betekenen, is het altijd mogelijk contact op te nemen. Bel ons op 06 28 56 37 55 of vraag direct een offerte aan. Wat het ook is we helpen je graag verder. We hopen je graag snel te zien!

  Zo vindt u ons: