Veelgestelde vragen in:

Algemeen

Leveren jullie de complete keuken gerenoveerd op?
Ja, Keukenrenovatie Nederland levert het volledige pakket bij u af! Van het demonteren van ieder onderdeel, tot het monteren van het laatste greepje.

Moeten we zelf de keuken opmeten en doorgeven wat de staat er van is?
Nee, dit is absoluut niet nodig. Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Welke delen van de keuken vervangt Keukenrenovatie Nederland naast keukendeurtjes?
Wij vervangen in feite alle delen van uw delen; keukendeuren, deurgrepen, werkbladen, spoelbakken, kranen maar ook al uw inbouwapparatuur.

Controleren jullie mijn volledige keuken op gebreken e.d.?
Ja, wij lopen altijd eerst uw keuken na. Wij kijken dan naar scharnieren, sluitwerk, grepen en geleiderails.

Wat gebeurt er met beschadigde delen in de keuken?
Zeer ernstig beschadigde delen van uw keuken kunnen worden vervangen voor nieuwe onderdelen. In veel gevallen is het zo dat de basis van uw keuken robuust genoeg is om te gaan renoveren.

Is het mogelijk de keuken ook uit te breiden?
Wij kunnen in feite iedere keuken uitbreiden met nieuwe keukenkastjes en inbouwapparatuur. Dit alles om uw keuken uit te breiden en groter te maken.

Wat zijn de grootste voordelen van een keuken renoveren?
Het renoveren van een keuken heeft veel voordelen. Zo is het vele malen sneller klaar dan het plaatsen van een nieuwe keuken, dit kan vaak binnen één dag. En u heeft natuurlijk geen wacht/ besteltijd! Het is ook vele malen goedkoper dan een nieuwe keuken en omdat wij bij u thuis komen weten we exact of alles past!

Wat is de garantie op de onderdelen?
Bij ons krijgt u op alle onderdelen 5 jaar garantie(!) Op onze inbouwapparatuur krijgt u 2 jaar garantie.

Leveren jullie ook losse keukendeuren en andere onderdelen zodat ik deze zelf kan monteren?
Natuurlijk, wanneer u erg handig bent kunt u ook zelf uw keuken gaan renoveren. Keukenrenovatie Nederland levert dan ook alle onderdelen, van scharnieren tot werkbladen los.

 

Apparatuur

Vervangen en plaatsen jullie ook (nieuwe) inbouwapparatuur?
Ja, wij vervangen of plaatsen (nieuwe) inbouwapparatuur. Hiervoor werken wij samen met hofleverancier Teka. Wij leveren nieuwe magnetrons, ovens, fornuizen, afzuigkappen, koelkasten, vriezers, maar ook nieuwe kranen en overige toebehoren zoals RVS prullenbakken, afdruiprekken en snijplanken.

Renovatie

U wilt graag uw oude keuken vernieuwen. Veel geld uitgeven aan een nieuwe keuken is niet wat u voor ogen heeft. U heeft gezocht naar een specialist die uw keuken kan renoveren. Wij geven u graag een goede indruk wat de mogelijkheden zijn voor de renovatie van uw keuken.

    Bel mij

    Uw naam

    Uw nummer