Renovatie

U wilt graag uw oude keuken vernieuwen. Veel geld uitgeven aan een nieuwe keuken is niet wat u voor ogen heeft. U heeft gezocht naar een specialist die uw keuken kan renoveren. Wij geven u graag een goede indruk wat de mogelijkheden zijn voor de renovatie van uw keuken.

Gratis Offerte

Meer weten over de mogelijkheden van het renoveren van uw keuken? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of vraag. Of bel met: 06-2856 3755

Kranen

Keukenrenovatie Nederland levert voor elke situatie een passende en fraaie kraan. En voor elk budget. Voor welke kraan u kiest is afhankelijk van het aanrechtblad en de spoelbak waarmee de kraan moet combineren. Daarnaast zult u uw eigen eisen stellen aan zijn functionaliteit, uitvoering en verbruik. Zo kunt u kiezen voor een Grohe kraan die in uitvoeringen bestaan met eenĀ uittrekbare stalen kraankop die erg makkelijk zijn voor het schoonmaken van uw keuken servies

Met onderstaande voorbeelden geven we graag een indruk van de mogelijkheden, neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Kokend water producten

Direct de beschikking tot kokend water is natuurlijk erg makkelijk. Keukenrenovatie Nederland levert dan ook kokend water kranen. Er zijn verschillende onterwepen beschikbaar dus er zit altijd wel een ontwerp voor u tussen.

 

Huisselectie

 

Damixa kranen

Damixa kranen zijn een oorspronkelijk Deens design en worden tot op de dag van van vandaag nog steeds door Deense ontwerpers ontworpen. Er worden voortdurend jonge Deense ontwerpers bij projecten aangesloten om hun visie over de ontwerpen te laten gelden. Damixa kranen staan dus voor een innoverende stijl.

 

Grohe kranen

Grohe kranen staan erom bekend dat ze een zogenaamde uittrekbare mousseur hebben. Dit houdt in dat er een uittrekbare stalen kraankop in is gebouwd waardoor je dingen dus er makkelijk kunt afspoelen.