Keukenrenovatie Zwolle

Wilt u een nieuwe keuken, maar niet de kosten voor een nieuwe keuken? Dan belt u snel met Keukenrenovatie Zwolle! Wij laten uw keuken er binnen een dag weer als nieuw uitzien. De afgelopen jaren hebben we al een flink aantal keuken gerenoveerd in Zwolle en daarmee onze klanten flink wat geld bespaart.

Met een keukenrenovatie zorgt Keukenrenovatie Zwolle ervoor dat uw keuken in Zwolle er weer als nieuw uitziet én aanvoelt. De nadelen van een nieuwe keuken zijn de hoge prijs en de lange verbouwing. Bij een keukenrenovatie kunnen wij nagenoeg hetzelfde resultaat behalen, maar waar een nieuwe inbouwkeuken al snel €5000,- kost, kan een keukenrenovatie soms voor de helft van de prijs al gerealiseerd worden. Daarnaast kunnen wij een keuken in één dag renoveren, dus aan het eind van de dag kunt u alweer koken in uw nieuwe keuken zonder dat er functionaliteiten nog niet werkzaam zijn. Wel zo makkelijk!

Wilt u dus graag een nieuwe keuken voor een fractie van de prijs? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Lees snel verder voor meer informatie.

Hoe wij werken

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, sturen wij, keukenrenovatie Zwolle, een ervaren adviseur geheel vrijblijvend bij u in Zwolle langs. De adviseur bespreekt met u de wensen en de mogelijkheden. Ook zal deze de keuken geheel nalopen om te kijken wat de sterke en de zwakke punten van de keuken zijn. Zijn de scharnieren nog goed, werken de schuifsystemen nog naar behoren en is de inbouwapparatuur functioneel? We kijken niet alleen naar het uiterlijk van uw keuken, want het is van even groot belang dat een keuken achter de schermen ook goed in elkaar zit. De lades moeten soepel glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort belangrijke punten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! Samen wordt dit besproken, en als uw wensen duidelijk zijn, kan de adviseur ter plekke berekenen hoeveel een keukenrenovatie u zou kosten.

De mogelijkheden voor een keukenrenovatie in Zwolle

Het is mogelijk om zowel grote als kleine renovaties door ons te laten uitvoeren. We kunnen bijna zeggen dat alles mogelijk is! We hebben een groot assortiment aan keukenonderdelen. Of het nou gaat om nieuwe keukendeuren of een inbouwoven – alles is mogelijk tegen een scherpe prijs! Wilt u alleen nieuwe inbouwapparatuur laten inbouwen, of een nieuw keukenblad? Dat kan! Dit zijn de mogelijkheden:

Vrijblijvend adviesgesprek?

Een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs is een mogelijkheid om uw wensen en de kosten duidelijk in beeld te krijgen. Bent u geïnteresseerd?  Vraag dan een offerte aan of bel ons op 06-2856 3755 en we plannen een afspraak wanneer het u uitkomt. Onze adviseurs zullen dan met u in gesprek over het renoveren van uw keuken. Zo worden uw persoonlijke wensen opgenomen om een zo uniek mogelijke keuken tot stand te brengen waar iedereen een tevreden gevoel aan over houdt. 

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de keukenrenovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Recent opgeleverde keukens in Zwolle

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Zwolle

  Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

  Voornaam:*

  Plaats:*

  Telefoonnummer:*

  Achternaam:*

  Adres:

  Uw email:*

  Eventuele vragen:

  Item gemarkeerd met een * zijn verplicht