Een Keuken Renoveren, hoe werkt dat precies?

Tegen een scherpe prijs zorgt Keukenrenovatie Nederland ervoor dat uw keuken weer als nieuw wordt. Aan de hand van uw mail of telefoontje komt een van onze adviseurs geheel vrijblijvend bij u langs. Allereerst gaan we samen met u bekijken in welke staat elk onderdeel van de keuken verkeert. Zijn de scharnieren nog wel in goede staat, functioneert de oven nog goed, of zijn de tegels achter het fornuis nodig toe aan vervanging? Misschien is de afzuigkap sterk verouderd?

De renovatie volgens uw planning en wensen

Uiteindelijk komen we samen tot een soort “rapportcijfer” (een zogenaamd keukenrapport). Vervolgens gaan we uw wensen op een rij zetten. Wilt u nieuwe schanieren, verbeterde ladesystemen, modernere apparatuur of andere keukendeurtjes dan kunnen wij voor u ter plaatse de mogelijkheden bekijken. Vervolgens berekenen wij ter plekke wat uw gerenoveerde keuken gaat kosten.

 

Heeft u vragen?

Een lekkere maaltijd voorbereiden gaat nog prima in uw oude keuken. Maar u vindt dat het hart van uw woning wel een opknapbeurt kan gebruiken. Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen over het renoveren van uw keuken. Wellicht zit uw vraag er ook tussen!

Waar vindt u ons?

We renoveren uw keukens vrijwel overal het noorden van het land. Van Friesland tot Overijssel en van Noord Holland tot Groningen. We zijn altijd in uw regio te vinden! Bekijk ons uitgebreide werkgebied voor meer informatie.

Onze werkwijze

U kunt vele kanten op met een keukenrenovatie. Alleen nieuwe kastjes of een compleet andere keuken? Of alleen een andere kleur? Bekijk onze werkwijze: