Laat uw keuken spuiten en hij is weer als nieuw!

Na een aantal jaar bent u wel toe aan een nieuwe keuken, maar laten we eerlijk zijn: deze doet het eigenlijk nog prima. Het is stiekem dus wel een beetje zonde van het geld om tientallen duizenden euro’s uit te geven voor een nieuwe keuken. Als u een nieuwe keuken wilt, maar geen zin heeft om de bijbehorende hoge kosten te betalen, dan kunt u bij Keukenrenovatie Nederland terecht. Wij zijn specialist in het vernieuwen van uw huidige keuken, waardoor de kosten laag blijven. U herkent uw oude keuken niet meer terug.

Keuken spuiten

 

Uw keuken spuiten in verschillende kleuren

Heeft u destijds een crèmekleurige keuken laten installeren, maar verlangt u nu stiekem naar een mooie trendkleur zoals groen? Geen probleem! Wij kunnen uw keuken spuiten in iedere door u gewenste kleur. Of in verschillende kleuren. Elk onderdeel van de keuken kan in een andere kleur gespoten worden, mocht u dat willen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo krijgt u snel en voordelig een compleet andere uitstraling in uw keuken.

Schade aan uw keuken?

Het overspuiten van uw keuken is niet alleen een kwestie van smaak. Het kan gebeuren dat u schade heeft aan uw keuken, bijvoorbeeld door brandschade vanwege een steekvlam op het fornuis of waterschade omdat de afvoer van de vaatwasser onverhoopt niet helemaal goed meer werkt. Ook dan kunnen we u verder helpen. Wanneer de basis van uw keuken nog in goede staat is kunnen wij uw keuken er weer als nieuw uit laten zien.

Kleine aanpassingen zorgen voor een groot verschil

Het klinkt misschien als een tijdrovend en kostbaar proces, zo’n renovatie. Kunt u dan niet beter gewoon alles eruit halen? Zeker niet! Kleine aanpassingen kunnen al een heel groot verschil maken. Door uw keuken te laten spuiten, ziet hij er uit als nieuw, terwijl er feitelijk vrij weinig gebeurd is. Daarnaast kunt u overwegen om te kiezen voor nieuwe deurgrepen en scharnieren of een compleet ander werkblad. Ook dit is een kleine aanpassing, maar geeft uw keuken wel net even een andere uitstraling. Het zit ‘em in de details!

Werkwijze keukenrenovatie

Best een goede optie dus, zo’n keukenrenovatie door middel van het overspuiten van uw keuken. Maar hoe werkt dat dan precies? Het begint allemaal met een persoonlijk gesprek. Samen met u, kijken wij wat uw wensen en bijbehorende mogelijkheden zijn. Daarnaast komen we langs om te kijken wat de huidige staat van uw keuken is. We bekijken of alles nog goed functioneert of dat er apparaten of onderdelen toe zijn aan vervanging. Aan de hand hiervan maken we een rapport op en berekenen we wat uw nieuwe droomkeuken gaat kosten. 

De uitstraling van een nieuwe keuken, zonder de hoge kosten

Heeft u al een idee in uw hoofd of kunt u wel wat keukeninspiratie gebruiken? Kijk dan eens bij onze voorbeelden van keukens die wij al gerenoveerd hebben. Zo kunt u zien wat de mogelijkheden zijn voor het vernieuwen van uw keuken. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!

Renovatie

U wilt graag uw oude keuken vernieuwen. Veel geld uitgeven aan een nieuwe keuken is niet wat u voor ogen heeft. U heeft gezocht naar een specialist die uw keuken kan renoveren. Wij geven u graag een goede indruk wat de mogelijkheden zijn voor de renovatie van uw keuken.

    Bel mij

    Uw naam

    Uw nummer