Keukenrenovatie in Leeuwarden

Renoveren van uw keuken, dat laat u aan keukenrenovatie Leeuwarden over. Wij zijn de specialist in het renoveren van keukens. Dit tegen een zeer scherpe prijs, zo zijn we wel 50% goedkoper dan het compleet bestellen van een nieuwe keuken. Daarnaast werken we erg efficiënt en kunnen hierdoor binnen een zeer korte tijd een volledig moderne keuken neerzetten. Dat kan vaak binnen één dag bij Keukenrenovatie Nederland! Afhankelijk van uw wensen is er bij ons veel mogelijk. Dit met hetzelfde resultaat als wanneer u een dure keuken zou aanschaffen.

Keukenrenovatie Leeuwarden heeft veel ervaring en kennis rondom de renovatie van keukens. Wij kunnen daarom tegen een zeer scherpe prijs uw nieuwe keuken aanleveren. De afgelopen jaren zijn er al flink wat keukens door ons gerenoveerd in de omgeving Leeuwarden. Veel klanten van ons hebben zodoende behoorlijk wat geld bespaard. Bent u de volgende klant die een geheel up-to-date keuken gerenoveerd krijgt?

Een geheel nieuw aanvoelende én uitziende keuken, en dat in één dag. Keukenrenovatie Leeuwarden regelt het voor u, tegen een eerlijke prijs. De voordelen van een keukenrenovatie ten opzichte van een nieuwe keuken zijn de kosten en de tijd. Een nieuwe keuken kost al snel €5000,-, terwijl u voor een renovatie dus vaak al 50% kan besparen!

Om van uw keuken een succes te maken renoveren wij de volgende zaken:

  • Keukenblad vervangen of renoveren
  • Deurgrepen vervangen of renoveren
  • Kastdeurtjes vervangen of renoveren
  • Spoelbakken vervangen of renoveren
  • Kranen vervangen of renoveren
  • Nieuw inbouwapparatuur leveren
  • Uw keuken renoveren binnen één dag!

Keukenrenovatie binnen één dag?

Wilt u een nieuwe keuken, maar niet de kosten voor een nieuwe keuken? Dan belt u snel met Keukenrenovatie Nederland! Wij laten uw keuken er binnen een dag weer als nieuw uitzien. De afgelopen jaren hebben we al een flink aantal keuken gerenoveerd in Leeuwarden en daarmee onze klanten flink wat geld bespaart. Er is veel mogelijk want u kunt er ook voor kiezen om een deel van uw keuken te vernieuwen en wij houden rekening met uw wensen zoals het inbouwen van  inbouwapparatuur of het plaatsen van nieuwe keukenbladen. Binnen één dag kan uw keuken er weer volledig gemoderniseerd uitzien. Dit is nogal een verschil met het plaatsen van een nieuwe keuken. Dat is namelijk een veel langer en duurder proces.

Als u ons een e-mail of telefoontje heeft gestuurd zorgen wij er voor dat er een van onze ervaren adviseurs op vrijwillige basis bij u langs komt om de persoonlijke wensen met u door te nemen. We kijken niet alleen naar de buitenkant van uw keuken, want het is net zo belangrijk dat een keuken achter de schermen ook goed in elkaar zit. De lades moeten soepel glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort belangrijke punten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! Omdat het renoveren van uw keuken veel minder werk is dan het inbouwen van een compleet nieuwe keuken kunnen wij dit zelfs binnen een dag voor elkaar krijgen. We hoeven namelijk geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen (bij uitbreiding wel*), we hoeven geen muren open te breken en dat scheelt u tijd én geld. Als al uw persoonlijke wensen helder zijn, berekenen wij ter plekke hoeveel een keukenrenovatie u precies zal gaan kosten. 

Persoonlijk advies op maat

Persoonlijk advies vinden wij erg belangrijk en daarom bieden wij u een persoonlijk advies aan. Dit is volledig vrijblijvend. Uw wensen zijn zeer belangrijk en het is van belang om hier goed over na te denken. Hierbij helpt onze adviseur u ook. Nadat uw wensen glashelder zijn kan er een prijs worden genoemd voor de ontstane opdracht. Bent u al nieuwsgierig, bel dan direct naar  06-2856 3755 om een afspraak te maken of vul een contactformulier in.

 

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Leeuwarden

Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Voornaam:*

Plaats:*

Telefoonnummer:*

Achternaam:*

Adres:

Uw email:*

Eventuele vragen:

Item gemarkeerd met een * zijn verplicht