Renovatie

U wilt graag uw oude keuken vernieuwen. Veel geld uitgeven aan een nieuwe keuken is niet wat u voor ogen heeft. U heeft gezocht naar een specialist die uw keuken kan renoveren. Wij geven u graag een goede indruk wat de mogelijkheden zijn voor de renovatie van uw keuken.

Gratis Offerte

Meer weten over de mogelijkheden van het renoveren van uw keuken? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of vraag. Of bel met: 06-2856 3755

Spoelbak/gootsteen

Uw spoelbakwordt elke dag intensief gebruikt. Bij renovatie van een keuken is dit dan ook een belangrijk onderdeel. Keukenrenovatie Nederland levert spoelbakken van hoge kwaliteit. Eenvoudig te reinigen en te onderhouden. En perfect passend bij uw keuken.

Altijd in samenstelling met uw aanrechtblad.

De keuze van de spoelunit wordt mede bepaald door de keuze van het werkblad. Het is namelijk niet mogelijk elke spoelunit in elk willekeurig blad te verwerken. De spoelunit kan op drie manieren worden ingebouwd; vlakbouw, opbouw en onderbouw. Bij ons zult u altijd een spoelbak vinden die past bij uw gebruik en het model van uw keuken.

Ons assortiment spoelbakken:

Sfeer impressie spoelbakken: