Keukenrenovatie Hengelo

Wilt u graag een nieuwe keuken voor een fractie van de prijs? Dan bent u bij Keukenrenovatie Hengelo op de juiste plek. De afgelopen jaren hebben we al een flink aantal keuken gerenoveerd in Hengelo en daarmee onze klanten flink wat geld bespaart. Er is veel mogelijk want u kunt er ook voor kiezen om een deel van uw keuken te vernieuwen en wij houden rekening met uw wensen zoals het inbouwen van  inbouwapparatuur of het plaatsen van nieuwe keukenbladen. Binnen 1 dag kunnen wij uw oude keuken renoveren en omtoveren in een keuken uit de showroom zou kunnen komen. Zo besparen we u tijd en geld. Afhankelijk van uw wensen kunt u vaak 50% van het bedrag van een nieuwe keuken in uw portemonnee houden, met nagenoeg hetzelfde resultaat. Laat dus uw keuken renoveren in Hengelo en wij zorgen er voor dat hij er weer als nieuw uit ziet! 

Uw keuken als nieuw, zonder de kosten van een nieuwe keuken? Keukenrenovatie Nederland regelt het voor u! Afhankelijk van de wensen die u heeft zijn bij ons de mogelijkheden oneindig en kijkt u terug op een prettige en snelle keukenrenovatie in Hengelo.

Advies in Hengelo

Wilt u graag met één van onze adviseurs sparren over hoe uw keuken ingedeeld moet worden? Dan is dat uiteraard mogelijk. Als u ons een e-mail of telefoontje heeft gestuurd zorgen wij er voor dat er een van onze ervaren adviseurs op vrijwillige basis bij u langs komt in Hengelo om de persoonlijke wensen met u door te nemen. We kijken niet alleen naar de buitenkant van uw keuken, want het is net zo belangrijk dat een keuken achter de schermen ook goed in elkaar zit. De lades moeten soepel glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort belangrijke punten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! Omdat het renoveren van uw keuken veel minder werk is dan het inbouwen van een compleet nieuwe keuken kunnen wij dit zelfs binnen een dag voor elkaar krijgen. We hoeven namelijk geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen (let op, bij uitbreiding wel*), we hoeven geen muren open te breken en dat scheelt u tijd én geld.

Als de wensen namelijk duidelijk zijn dan worden de kosten in beeld gebracht zodat het voor  u duidelijk is waar u  aan toe bent. Neem contact op door te bellen naar 06-2856 3755 of vraag een offerte aan.

Wat wij voor u kunnen doen

Bij ons is bijna alles mogelijk. We hebben een groot assortiment aan onderdelen waarbij we in combinatie met uw wensen veel mogelijk kunnen maken tegen een scherpe prijs. Hieronder ziet u een lijst met producten die wij onder andere kunnen renoveren voor u:

Kosten van renovatie?

Een nieuwe keuken kost u al snel €5000,-, terwijl als u uw keuken laat renoveren u vaak maar de helft kwijt bent. De uiteindelijke prijs van uw keukenrenovatie hangt af van de hoeveelheid werk. U kunt bij ons namelijk ook alleen een deel van uw keuken laten renoveren. Denkt u bijvoorbeeld aan het vervangen van uw keukenblad door een granieten werkblad.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Keukenrenovatie Hengelo

Renovatie

U wilt graag uw oude keuken vernieuwen. Veel geld uitgeven aan een nieuwe keuken is niet wat u voor ogen heeft. U heeft gezocht naar een specialist die uw keuken kan renoveren. Wij geven u graag een goede indruk wat de mogelijkheden zijn voor de renovatie van uw keuken.

    Bel mij

    Uw naam

    Uw nummer