Keukenrenovatie in Steenwijk

Keukenrenovatie in Steenwijk

Renovatie in 1 dag

Een oude keuken renoveren is goedkoper en sneller dan het plaatsen van een compleet nieuwe keuken. Het resultaat is vaak ook nog eens nagenoeg hetzelfde. En daarbij gaat het niet alleen om de buitenkant. Ook de binnenkant wordt onder handen genomen. Gerenoveerde keukens op maat door keukenspecialisten in jouw regio? Laat dat maar aan Keukenrenovatie over.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Steenwijk

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Keukenrenovatie binnen één dag

  Bespaar op de kosten

  Een voordeel van renoveren? Omdat ons werkgebied zich in Steenwijk bevindt, kan het vaak al binnen één dag. Dat scheelt, want je zit niet wekenlang in bouwwerkzaamheden. Dat komt ook doordat we geen nieuwe leidingen of kabels hoeven aan te leggen of muren openbreken. Als je een keuken laat renoveren, kost dat vaak ook slechts een fractie van de prijs van een geheel nieuwe keuken. Je bespaart zeker de helft en de keuken heeft weer een geheel vernieuwde uitstraling.

  Genoeg keuze

  Bij ons is heel veel mogelijk. We bieden je een ruim assortiment aan onderdelen en renoveren de keuken op maat. Wil je alleen onderdelen vervangen? Dat kan! We vervangen keukendeuren, deurgrepen, werkbladen, spoelbakken, kranen en inbouwapparatuur als een vaatwasser of oven. Installeren van inbouwapparatuur brengt wat extra kosten met zich mee, doordat er soms extra leidingen getrokken worden. Maar, je hebt er nog jarenlang plezier van. Op basis van jouw wensen kunnen we je gehele keuken aanpakken, of alleen de keukenkastjes vervangen. Met al een paar aanpassingen voelt de keuken weer als nieuw!

  Offertes van keukenspecialisten

  We sturen geheel vrijblijvend een van onze adviseurs langs om jouw ideeën in beeld te brengen. Zij brengen graag de bijbehorende kosten in beeld en maken een verblijvende offerte op. Tijdens de afspraak nemen we tijd voor de voor- én achterkant van je keuken. Aan beide kanten moet het namelijk goed in elkaar zitten. Alles moet soepel bewegen en het geheel moet stevig aanvoelen.

  Contact opnemen

  Een professioneel bedrijf nodig om uw keuken te renoveren in Steenwijk? Bel ons op 06 28 56 37 55 of vraag gratis een offerte aan. Een van onze keukenspecialisten komt op aanvraag bij je langs voor een gratis offerteaanvraag. Zo zit je dus nergens aan vast. We helpen je graag met al je vragen en wensen. Dus, renoveren we binnenkort jouw keuken?