Keukenrenovatie in Steenwijk

Keukenrenovatie in Steenwijk

Renovatie in 1 dag

Een gerenoveerde keuken is goedkoper en sneller dan het plaatsen van een geheel nieuwe keuken. En het resultaat is vaak ook nog eens nagenoeg hetzelfde. En daarbij gaat het niet alleen om de buitenkant. Ook de binnenkant wordt onder handen genomen. Hierdoor ziet je keuken er straks niet alleen uit, hij voelt ook zo. Laat dat maar aan Keukenrenovatie over.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Steenwijk

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat
  • Uw keuken weer als nieuw

  Keukenrenovatie binnen één dag

  Veel voordelen

  Een voordeel van renoveren? Omdat ons werkgebied zich in Steenwijk bevindt, kan het vaak al binnen één dag. Dat scheelt, want je zit niet weken lang in bouwwerkzaamheden. Dat komt ook doordat we geen nieuwe leidingen of kabels hoeven aan te leggen of muren openbreken. Een renovatie kost daarnaast vaak slechts een fractie van de prijs van een geheel nieuwe keuken. Vaak kun je al vijftig procent van het bedrag een nieuwe keuken in je portemonnee houden. 

  Genoeg keuze

  Bij ons is heel veel mogelijk. We bieden je een rijk assortiment aan onderdelen. Op basis van jouw wensen kunnen we je gehele keuken aanpakken, of slechts een aantal onderdelen. Dit gaat om onderdelen als keukendeuren, deurgrepen, werkbladen, spoelbakken, kranen en inbouwapparatuur als een vaatwasser of oven. Bij die laatste twee onderdelen is het wel goed om te weten dat het extra kosten met zich mee kan brengen. Zo moeten er soms leidingen getrokken worden. 

  Onze adviseurs

  We sturen graag geheel vrijblijvend een van onze adviseurs langs om jouw ideeën in beeld te brengen met de  bijbehorende kosten. Tijdens de afspraak nemen we tijd voor de voor- én achterkant van je keuken. Aan beide kanten moet het namelijk goed in elkaar zitten. Alles moet soepel bewegen en het geheel moet stevig aanvoelen. 

  Contact opnemen

  Kom je uit Steenwijk en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Bel ons op 06 28 56 37 55 of vraag direct een offerte aan. We helpen je graag met al je vragen. Dus, renoveren we binnenkort jouw keuken?

  Keukenrenovatie Nederland