Keukenrenovatie Deventer

Heeft u al eens nagedacht over de renovatie van uw keuken in plaats van een gloednieuwe? Het renoveren van uw keuken kost namelijk minder kosten met zich meebrengt en is een oplossing die minder tijd kost dan het aanschaffen van een geheel nieuwe keuken. Doordat keukenrenovatie Deventer veel ervaring heeft komen we nagenoeg op hetzelfde resultaat. U zult een volledig moderne keuken krijgen. Naast het uiterlijk worden ook kleine details als scharnieren en schuifmechanismen onder de loep genomen zodat deze weer naar behoren werken. Heeft u nog speciale wensen? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij doen zowel gehele keukens als gedeeltelijke renovaties in Deventer. Denk daarbij aan het vervangen van de deurtjes of het plaatsen van een inbouwoven in uw keuken. Alles wordt door Keukenrenovatie Deventer geregeld.

Zo renoveren wij de volgende producten:

Het kostenplaatje van een gerenoveerde keuken

Het kan veel kosten met zich mee brengen als u een geheel nieuwe keuken wilt laten inbouwen in uw woning. Daarom is een renovatie een mooi alternatief. Renoveren is namelijk veel goedkoper en dit is vanuit uw beurs duidelijk te merken. Zo kost een geheel nieuwe keuken al snel rond de €5000,-, Voor een renovatie moet u in eerste instantie uitgaan van de helft dan dat van een geheel nieuwe keuken. Wij vinden uw persoonlijke wensen erg belangrijk en daarom zal de prijs voor iedereen anders zijn.

Keukenrenovatie Deventer heeft veel ervaring rondom de renovatie van keukens. Wij kunnen zodoende tegen een zeer scherpe prijs uw nieuwe keuken aanleveren. De afgelopen jaren zijn er al flink wat keukens door ons gerenoveerd in Noord-Nederland. Veel klanten hebben zodoende behoorlijk wat geld bespaard. Bent u de volgende klant die een geheel up-to-date keuken gerenoveerd krijgt?

Renovatie in één dag

Uw keuken kan al een nieuw gezicht hebben binnen één dag. Omdat het renoveren van uw keuken in Deventer niet zo veel werk is als het inbouwen van een complete nieuwe keuken, scheelt dat u tijd en geld. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw keuken? Neemt u dan contact met ons op via 06-2856 3755 of vraag een offerte aan.

Als u ons een e-mail of telefoontje heeft gestuurd zorgen wij er voor dat er een adviseur van keukenrenovatie Nederland vrijblijvend bij u langs komt om de persoonlijke wensen door te nemen. We kijken niet alleen naar de uiterlijke staat van uw keuken, want het is net zo belangrijk dat een keuken achter de schermen ook goed in elkaar zit. De lades moeten soepel glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort belangrijke punten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! Omdat het renoveren van uw keuken veel minder werk is dan het inbouwen van een compleet nieuwe keuken kunnen wij dit zelfs binnen een dag realiseren. We hoeven namelijk geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen (bij uitbreiding wel*), de muren hoeven niet opengebroken te worden en dat scheelt u vooral de kosten én tijd. Als al uw wensen duidelijk zijn, berekenen wij ter plekke hoeveel een keukenrenovatie u zal kosten.

Een offerte aanvragen?

Hebben wij u overtuigd en wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor het renoveren van uw keuken? Dat kan! U vult dan ons contactformulier in, of u belt ons op 06-2856 3755. Onze adviseur komt dan graag bij u langs in Deventer om met u de wensen door te nemen.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de keukenrenovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Recent opgeleverde keukens in Deventer

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Deventer

  Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

  Voornaam:*

  Plaats:*

  Telefoonnummer:*

  Achternaam:*

  Adres:

  Uw email:*

  Eventuele vragen:

  Item gemarkeerd met een * zijn verplicht