Keukenrenovatie Purmerend

Bent u toe aan een nieuwe keuken, maar heeft u (nog) geen budget om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen? Dan is renoveren een mooie betaalbare tussenweg. En uw keuken laten renoveren kan bij ons al binnen 1 dag. Wij renoveren regelmatig keukens in de provincie Noord-Holland, en komen dus ook graag bij u in Purmerend.

 

Hoe kunnen we uw keuken in Purmerend renoveren?

Afhankelijk van uw wensen kunt u vaak 50% van het bedrag van een nieuwe keuken in uw portemonnee houden, met nagenoeg hetzelfde resultaat. Zo kunnen wij de volgende onderdelen bij u in Purmerend renoveren / vervangen:

Keukenrenovatie Purmerend

Binnen 1 dag een nieuwe keuken

Uw keuken kan al een nieuw gezicht hebben binnen één dag. Een keukenrenovatie in Purmerend neemt dus weinig tijd in beslag. Maar naast tijd, besparen we u ook geld.

 

Wat kost keukenrenovatie in Purmerend?

U bepaalt zelf de kosten van een keukenrenovatie. Want alles hangt af van uw wensen. Wilt u alleen nieuwe keukendeurtjes of wilt u ook nieuwe apparatuur verweven zien in uw keuken? We kunnen u altijd van advies voorzien bij uw keuzes en u de mogelijkheden bieden die het beste in uw budget passen. Over het algemeen hangt de kosten van keukenrenovatie af van:

 • Type keuken. Bij een grote keuken is er meer te renoveren dan bij een kleine keuken
 • Materialen. Bijvoorbeeld een werkblad van RVS of graniet.
 • Apparatuur. Wanneer u niet alleen het werkblad of de kastjes wilt vervangen maar ook de apparatuur, dan vallen de kosten hoger uit. Een vaatwasser of koelkast kost al snel €500 per stuk.

Werkgebied

Wij zijn uiteraard niet alleen actief in Purmerend. Benieuwd in welke plaatsen wij in de buurt ook met succes keukens renoveren? Bekijk dat het gehele overzicht van plaatsen in het werkgebied Noord-Holland.

Vrijblijvende afspraak

Weten wat uw mogelijkheden zijn en wat voor kosten daar bij komen kijken? Bel of mail ons voor een afspraak. We komen dan vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken. Ter plekke vertellen we u hoe het kostenplaatje er uit komt te zien.

Veelgestelde vragen over een keukenrenovatie Purmerend

Wat zijn de kosten van een keukenrenovatie?

De prijs voor het renoveren van een keuken varieert afhankelijk van de wensen die u wilt laten uitvoeren. U kunt ervoor kiezen om alleen de fronten van de keuken te vernieuwen, of om apparaten en vloeren te vervangen. De gemiddelde prijs voor een keukenrenovatie schommelt tussen €1.500,- en €5.000,-.

Hoe lang duurt een keukenrenovatie?

Keukenrenovatie Purmerend heeft de mogelijkheid om uw keuken in een dag te vernieuwen. Dit hangt echter af van de taken die u kiest uit te besteden. Indien u ervoor kiest om alleen de fronten van de keuken te vernieuwen, kan de klus mogelijk sneller geklaard zijn.

Wat zijn de mogelijkheden voor een keukenrenovatie?

Bij keukenrenovatie Purmerend heeft u een uitgebreide keuze aan opties. Het is mogelijk om uw keuken volledig naar uw persoonlijke voorkeur te laten transformeren. U heeft de keuze uit diverse soorten materialen, kleurenschema’s en ontwerpstijlen.

Wat zijn de garanties bij een keukenrenovatie?

Keukenrenovatie Purmerend biedt u een garantie van 2 jaar op de werkzaamheden.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de keukenrenovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Purmerend

  Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

  Voornaam:*

  Plaats:*

  Telefoonnummer:*

  Achternaam:*

  Adres:

  Uw email:*

  Eventuele vragen:

  Item gemarkeerd met een * zijn verplicht