Keukenrenovatie Noord-Holland

Het renoveren van een keuken is misschien niet iets waar u snel bij stil staat. Vaak wordt er gesproken over het aanschaffen van een geheel nieuwe keuken, maar wist u dat het renoveren van uw keuken sneller, minder geld kost en hetzelfde resultaat kan opleveren?

Keukenrenovatie Noord-Nederland heeft veel ervaring rondom de renovatie van keukens. Wij kunnen zodoende tegen een zeer scherpe prijs uw nieuwe keuken aanleveren. De afgelopen jaren zijn er al flink wat keukens door ons gerenoveerd in Noord-Nederland. Veel klanten hebben zodoende behoorlijk wat geld bespaard. Bent u de volgende klant die een geheel up-to-date keuken gerenoveerd krijgt? Wij renoveren onder andere de volgende onderdelen:

Binnen één dag

Het concept van keukenrenovatie Noord-Holland is dergelijk uniek dat het een renovatie aanbrengt binnen één dag. Dit kunnen wij realiseren omdat we veel ervaring met het renoveren van keukens hebben en omdat het renoveren minder tijd kost dan het plaatsen van een geheel nieuwe keuken. 

Uw keuken kan dus al een nieuw gezicht hebben binnen één dag. Omdat het renoveren van uw keuken in Noord-Holland niet zo veel werk is als het inbouwen van een complete nieuwe keuken, scheelt dat u tijd en geld. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en opties voor uw keuken? Neemt u dan contact met ons op via 06-2856 3755 of vraag een offerte aan. Als u ons een e-mail of telefoontje heeft gestuurd zorgen wij er voor dat er een van onze adviseurs vrijblijvend bij u langs komt om alle wensen met u door te nemen. We kijken niet alleen naar de buitenkant van uw keuken, want het is net zo belangrijk dat een keuken achter de schermen ook goed in elkaar zit. De lades moeten mooi glijden en het geheel moet goed aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort belangrijke punten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! We hoeven geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen bij het renoveren van uw keuken waardoor het veel minder werk is dan het inbouwen van een compleet nieuwe keuken. We realiseren dit vaak al in één dag en hoeven geen muren open te breken wat u tijd én geld scheelt. Als al uw wensen duidelijk zijn, berekenen wij ter plekke hoeveel een keukenrenovatie u zal kosten.

Wat kost een keukenrenovatie in Noord-Holland?

Een ander voordeel van een keukenrenovatie ten opzichte van het aanschaffen van een nieuwe keuken is dat het gewoon veel minder geld kost.
Een nieuwe keuken kost u al snel €5000,-, terwijl als u uw keuken laat renoveren u vaak maar de helft kwijt bent. De uiteindelijke prijs van uw keukenrenovatie hangt af van de hoeveelheid werk. U kunt bij ons namelijk ook alleen een deel van uw keuken laten renoveren. Denkt u bijvoorbeeld aan het vervangen van uw keukenblad door een granieten werkblad. Ook een gerenoveerde keuken? Neem dan contact op met Keukenrenovatie Noord-Holland. Er komt dan een vrijblijvend advies met uw persoonlijke wensen duidelijk op papier met een offerte welke ter plekke opgezet wordt. Zo staat niemand voor verrassingen.

Wij komen overal in Noord-Holland

Maar hebben onlangs nog keuken gerenoveerd in onderstaande plaatsen.

Vrijblijvende adviesgesprek

Wilt u vrijblijvende één van onze adviseurs op bezoek hebben? Dat kan! Vraag een offerte aan of bel ons op 06-2856 3755 en we plannen een afspraak wanneer het u uitkomt.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Noord-Holland

Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Voornaam:*

Plaats:*

Telefoonnummer:*

Achternaam:*

Adres:

Uw email:*

Eventuele vragen:

Item gemarkeerd met een * zijn verplicht