Keukenrenovatie in Lelystad

Uw keuken als nieuw, zonder de kosten van een nieuwe keuken? Dat kan vaak binnen één dag bij Keukenrenovatie Nederland! Afhankelijk van uw wensen kunt u vaak 50% van het bedrag van een nieuwe keuken in uw portemonnee houden, met nagenoeg hetzelfde resultaat. Wij renoveren regelmatig keukens in de provincie Flevoland en komen dus ook bij u in Lelystad We hebben daarom veel ervaring en kennis rondom de renovatie van keukens. Wij kunnen daarom tegen een zeer scherpe prijs uw nieuwe keuken aanleveren. De afgelopen jaren zijn er al flink wat keukens door ons gerenoveerd in de omgeving Lelystad. Veel klanten van ons hebben zodoende behoorlijk wat geld bespaard. Bent u de volgende klant die een geheel up-to-date keuken gerenoveerd krijgt?

Een geheel nieuw aanvoelende én uitziende keuken, en dat in één dag. Keukenrenovatie Lelystad kan het voor u realiseren, tegen een eerlijke prijs. De voordelen van een keukenrenovatie ten opzichte van een nieuwe keuken zijn de kosten en de tijd. Een nieuwe keuken kost al snel €5000,-, terwijl u voor een renovatie dus vaak al 50% kan besparen!

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij renoveren uw totale keuken, maar als u alleen uw keukendeurtjes wilt vervangen, behoort dit ook tot de mogelijkheden. Wij hebben een rijk assortiment aan keukenonderdelen, denkt u bijvoorbeeld aan:

 • Keukenblad vervangen of renoveren
 • Deurgrepen vervangen of renoveren
 • Kastdeurtjes vervangen of renoveren
 • Spoelbakken vervangen of renoveren
 • Kranen vervangen of renoveren
 • Nieuw inbouwapparatuur leveren
 • Uw keuken renoveren binnen één dag!

Uw keuken in Lelystad uitbreiden?

Bent u er klaar mee om de afwas te moeten doen elke avond? Wij kunnen ook voor u een nieuwe vaatwasser inbouwen in Lelystad. Hetzelfde geldt voor een nieuwe oven. Het is echter wel belangrijk dat u zich realiseert dat dit meer kosten met zich meebrengt. Het kan namelijk zijn dat we daar nog leidingen voor moeten trekken, of dat het gevolgen heeft voor uw groepenkast.

Als u ons een e-mail of telefoontje heeft gestuurd zorgen wij er voor dat er een van onze ervaren adviseurs vrijblijvend bij u langs komt om de persoonlijke wensen door te nemen. We kijken niet alleen naar de uiterlijke staat van uw keuken, want het is net zo belangrijk dat een keuken achter de schermen ook goed in elkaar zit. De lades moeten soepel glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort belangrijke punten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! Omdat het renoveren van uw keuken veel minder werk is dan het inbouwen van een compleet nieuwe keuken kunnen wij dit zelfs binnen een dag realiseren. We hoeven namelijk geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen (bij uitbreiding wel*), de muren hoeven niet opengebroken te worden en dat scheelt u vooral de kosten én tijd. Als al uw wensen duidelijk zijn, berekenen wij ter plekke hoeveel een keukenrenovatie u zal kosten.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Hebben wij u overtuigd en wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor het renoveren van uw keuken? Dat kan! U vult dan ons contactformulier in, of u belt ons op 06-2856 3755. Onze adviseur komt dan graag bij u langs in Lelystad om met u de wensen door te nemen.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de keukenrenovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Recent opgeleverde keukens in Lelystad

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Lelystad

  Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

  Voornaam:*

  Plaats:*

  Telefoonnummer:*

  Achternaam:*

  Adres:

  Uw email:*

  Eventuele vragen:

  Item gemarkeerd met een * zijn verplicht