Bunschoten

Deze keuken staat in Bunschoten, nabij Amersfoort. Het was een keuken zoals wij die zo vaak zien, degelijk gebouwd maar met een sterk verouderd front. De keuken paste niet meer bij het ideaal beeld van een keuken zoals wij dat tegenwoordig kennen. De klant is enorm blij met deze rigoureuze ingreep, de oude keuken herkennen zij dan ook niet meer terug. Van donkerbruin naar helder wit!

Materiaalkeuze voor de keukenkastjes

De keuken had eikenhouten keukenkastjes, deze zijn vervangen voor kunststof exemplaren. Het voordeel van kunststof keukenkastjes is dat deze eenvoudig schoongemaakt kunnen worden en niet verkleuren.

Inbouwapparatuur in de keuken

De maatschappij is gericht op luxe en gemak, daarom is er in deze keuken dan ook een inbouwvaatwasser en nieuwe afzuigkap geplaatst. De afzuigkap heeft een fluisterstille motor die u niet zal storen tijdens het koken. Omdat u bij ons ook terecht kunt voor al uw inbouwapparatuur weet u zeker dat dit altijd zal passen.

Foto’s van de keuken voor de renovatie in Bunschoten nabij Amersfoort:

 

 

 

 

 

 

 

 

Renovatie

U wilt graag uw oude keuken vernieuwen. Veel geld uitgeven aan een nieuwe keuken is niet wat u voor ogen heeft. U heeft gezocht naar een specialist die uw keuken kan renoveren. Wij geven u graag een goede indruk wat de mogelijkheden zijn voor de renovatie van uw keuken.

    Bel mij

    Uw naam

    Uw nummer