Goutum

Bij deze klant in Goutum hebben wij de keuken redelijk ingrijpend gerenoveerd. De keuken heeft een vele malen frissere en strakkere uitstraling gekregen, dit heeft ermee te maken dat de creme kleurige keukenkastjes vervangen zijn voor parelwitte exemplaren. Hierdoor lijkt de keuken veel frisser, maar ook ruimer. De magnetron in de staandekast heeft plaats gemaakt voor een ruime bergkast. Onder het fornuis is nu een nieuwe oven geinstalleerd waar de keuken een heel andere uitstraling heeft gekregen, de keuken oogt hierdoor overzichtelijker en strakker.

Ook het tegelwerk is vervangen

Deze keuken had eerst een blauw achterwand, deze zijn door Keukenrenovatie Nederland verwijderd. Deze tegels zijn vervangen voor een mooie combinatie wit, grijs en blauw. Door deze speelse combinatie krijgt de keuken een jonge uitstraling.

Aanrechtblad vervangen

Wilt u het geheel van uw keuken grondig aanpakken, kies dan ook voor een nieuw aanrechtblad. In dit geval is het traditionele aanrechtblad vervangen voor een exemplaar van graniet. Een aanrechtblad van graniet geeft u keuken een chique uitstraling is bovendien oersterk.

Foto’s van het project in Goutum:

Renovatie

U wilt graag uw oude keuken vernieuwen. Veel geld uitgeven aan een nieuwe keuken is niet wat u voor ogen heeft. U heeft gezocht naar een specialist die uw keuken kan renoveren. Wij geven u graag een goede indruk wat de mogelijkheden zijn voor de renovatie van uw keuken.

    Bel mij

    Uw naam

    Uw nummer