Keukenrenovatie Utrecht

De keukenkastjes hebben hun beste tijd gehad. En ook het werkblad bevalt u niet of is beschadigd geraakt. Een geheel nieuwe keuken is overdreven, maar er mag wel wat aan gebeuren. Renovatie is dan inderdaad de ideale oplossing voor uw keuken in Utrecht.

Renovatie kan puur alleen het vervangen van het werkblad zijn, maar we kunnen ook de gehele keuken voor u opknappen. Ook plaatsen we inbouwapparatuur als een vaatwasser. En dat alles binnen 1 dag klaar.

Vraag offerte aan
(Geheel vrijblijvend en gratis)

Keukenrenovatie Urecht

Zo kunnen we uw keuken in Utrecht renoveren

Er is eindeloos veel mogelijk, omdat u er ook voor kunt kiezen om een deel van uw keuken te vernieuwen. Van het opknappen van de keukenkastjes tot het plaatsen van inbouwapparatuur als een vaatwasser of oven.

Wat u ook wilt laten renoveren, we kunnen vaak al binnen 1 dag klaar zijn met de werkzaamheden. Dit renoveren we onder andere in Utrecht:

Wat kost een renovatie?

Een nieuwe keuken kost u al snel een paar duizend euro. Een flinke som geld, wat u niet uit hoeft te geven om toch weer verliefd te worden op uw keuken. Het opknappen van een keuken kost vaak al de helft minder.

Daarbij is het ook afhankelijk van hoe de metamorfose eruit moet komen te zien. Alleen de keukedeurtjes of ook nieuwe wasemkap? Of toch die vaatwasser?

De uiteindelijke kosten van uw keukenrenovatie hangt dus ook af van de hoeveelheid werk. We kijken niet alleen naar het uiterlijk van uw keuken, want het is net zo belangrijk dat het achter de schermen goed in elkaar zit. De lades moeten soepel dicht glijden en het geheel moet stevig aanvoelen.

Onze werkwijze

Op verzoek van u komt één van onze ervaren adviseurs geheel vrijblijvend bij u langs, om de mogelijkheden te bekijken en met u te overleggen. En om de kwaliteit van uw huidige keuken te inspecteren. Renovatie moet immers wel mogelijk zijn.

Omdat het renovatie veel minder werk is dan het inbouwen van een nieuwe keuken kunnen wij de werkzaamheden binnen 1 dag al klaar hebben. We hoeven namelijk geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen, en ook muren openbreken is niet nodig. Dat scheelt u tijd én geld.

Als al uw wensen duidelijk zijn, berekenen wij ter plekke hoeveel een keukenrenovatie u zal kosten.

Vrijblijvend advies?

Wilt u dat een adviseur vrijblijvend bij u langskomt? Vraag dan een offerte aan of bel ons op 06-2856 3755 en we plannen een afspraak wanneer het u uitkomt. De adviseur bekijkt de situatie, neemt uw wensen met u door en zo weet u wat de mogelijkheden zijn en de bijbehorende kosten. Bovendien kunt u ook meteen met ons kennis maken. En alles is en blijft vrijblijvend.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Keukenrenovatie Utrecht

Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Voornaam:*

Plaats:*

Telefoonnummer:*

Achternaam:*

Adres:

Uw email:*

Eventuele vragen:

Item gemarkeerd met een * zijn verplicht