Keukenrenovatie Utrecht

Keukenrenovatie Utrecht

Binnen 1 dag voor u klaar

De keukenkastjes hebben hun beste tijd gehad. En ook het werkblad bevalt u niet of is beschadigd geraakt. Een geheel nieuwe keuken is overdreven, maar er mag wel wat aan gebeuren. Renovatie is dan inderdaad de ideale oplossing voor uw keuken in Utrecht.

Er is eindeloos veel mogelijk, omdat u er ook voor kunt kiezen om een deel van uw keuken te vernieuwen. Van het opknappen van de keukenkastjes tot het plaatsen van inbouwapparatuur als een vaatwasser of oven. En dat alles binnen 1 dag klaar.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Utrecht

  • Binnen 1 dag klaar
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Bespaar tijd én geld
  • Vakkundig advies
  • Alles op maat
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Uw keuken weer als nieuw

  Wat kost een renovatie?

  Een nieuwe keuken kost u al snel een paar duizend euro. Een flinke som geld, wat u niet uit hoeft te geven om toch weer verliefd te worden op uw keuken. Het opknappen van een keuken kost vaak al de helft minder. Daarbij is het ook afhankelijk van hoe de metamorfose eruit moet komen te zien. Alleen de keukendeurtjes of ook nieuwe wasemkap? Of toch die vaatwasser?

  De uiteindelijke kosten van uw keukenrenovatie hangt dus ook af van de hoeveelheid werk. We kijken niet alleen naar het uiterlijk van uw keuken, want het is net zo belangrijk dat het achter de schermen goed in elkaar zit. De lades moeten soepel dicht glijden en het geheel moet stevig aanvoelen.

  Op verzoek van u komt één van onze ervaren adviseurs geheel vrijblijvend bij u langs, om de mogelijkheden te bekijken en met u te overleggen. En om de kwaliteit van uw huidige keuken te inspecteren. Renovatie moet immers wel mogelijk zijn.

   

  Zo vindt u ons: