Keukenrenovatie Hoofddorp

Een nieuwe keuken aanschaffen kan aardig veel geld kosten. Uw keuken in Hoofddorp laten renoveren is een mooie betaalbare tussenweg. Want met enkele handige en snelle aanpassingen creeren we al een compleet nieuwe ‘look and feel’. En dat voor de helft van de prijs van een nieuwe keuken.

Wij renoveren regelmatig keukens in de provincie Noord-Holland, en komen dus ook graag bij u in Hoofddorp.

Hoe we uw keuken in Hoofddorp renoveren

Afhankelijk van uw wensen kunt u al snel 50% van het bedrag van een nieuwe keuken in uw portemonnee houden, met nagenoeg hetzelfde resultaat. Zo kunnen wij de volgende onderdelen bij u in Hoofddorp renoveren / vervangen:

 • Keukenbladen
 • Deurgrepen
 • Kastdeuren
 • Spoelbakken
 • Kranen
 • Inbouwapparatuur

Wat kost het laten renoveren van mijn keuken?

Een exacte prijsopgave kunnen we hier niet geven, omdat veel afhangt van uw wensen. Wel kunnen we vertellen dat renovatie slechts een fractie kost van een nieuwe keuken laten plaatsen. We hoeven namelijk geen leidingen om te leggen en ook breekwerk is niet nodig. Daarop bespaart u geld en tijd. Wij renoveren uw keuken doorgaans binnen 1 dag.

Maar u bepaalt dus zelf ook wat er op het prijskaartje komt te staan. Wilt u bijvoorbeeld alleen de kranen vervangen of wilt u ook inbouwapparatuur laten plaatsen?

Over het algemeen hangt de kosten van keukenrenovatie af van:

 • Type keuken. Bij een grote keuken is er meer te renoveren dan bij een kleine keuken
 • Materialen. Bijvoorbeeld een werkblad van RVS of graniet.
 • Apparatuur. Wanneer u niet alleen het werkblad of de kastjes wilt vervangen maar ook de apparatuur, dan vallen de kosten hoger uit. Een vaatwasser of koelkast kost al snel €500 per stuk.

Vrijblijvende afspraak

Persoonlijk advies? Bel of mail ons en een adviseur komt bij u langs om de situatie te bekijken. Op die manier kan hij u perfect voorzien van advies en u vertellen wat de kosten kunnen zijn.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Hoofddorp

  Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

  Voornaam:*

  Plaats:*

  Telefoonnummer:*

  Achternaam:*

  Adres:

  Uw email:*

  Eventuele vragen:

  Item gemarkeerd met een * zijn verplicht