Keukenrenovatie Heemskerk

Een keuken laten renoveren is goedkoper dan een compleet nieuwe keuken laten plaatsen. Dus wanneer u toe bent aan een nieuwe keuken, maar u geen geld (over) heeft voor het compleet inbouwen van een nieuwe keuken, dan is het renoveren voor u de perfecte gulden middenweg. Want met slechts een paar snelle en handige aanpassingen creëren we al een compleet nieuwe ‘look and feel’.

Regelmatig zijn we te vinden in Noord-Holland voor renovatiewerkzaamheden. We komen ook graag bij u in Heemskerk om u weer verliefd te laten worden op uw keuken.

Hoe kunnen we uw keuken in Heemskerk renoveren?

De volgende zaken kunnen wij renoveren of vervangen:

 • Keukenblad
 • Deurgrepen
 • Kastdeurtjes
 • Spoelbakken
 • Kranen
 • Nieuw inbouwapparatuur leveren

Binnen 1 dag geregeld

Het laten renoveren van uw keuken kost u slechts een fractie kost van een nieuwe keuken laten plaatsen. We hoeven namelijk geen leidingen om te leggen en ook breekwerk is niet nodig. Daarop bespaart u geld en tijd. Wij renoveren uw keuken doorgaans dan ook binnen 1 dag. Alles werkt dan gewoon, dus u hoeft niet nog een dag te wachten voor de rest is geregeld.

Kosten
Maar u bepaalt dus zelf ook wat er op het prijskaartje komt te staan. Wilt u bijvoorbeeld alleen de kranen vervangen of wilt u ook inbouwapparatuur laten plaatsen? Vraag gerust eens een offerte aan en u heeft meteen inzicht in de kosten.

Over het algemeen hangt de prijs van keukenrenovatie af van:

 • Type keuken.
  Bij een grote keuken is er meer te renoveren dan bij een kleine keuken
 • Materialen.
  Bijvoorbeeld een werkblad van RVS of graniet.
 • Apparatuur.
  Wanneer u niet alleen het werkblad of de kastjes wilt vervangen maar ook de apparatuur, dan vallen de kosten hoger uit. Een vaatwasser of koelkast kost al snel €500 per stuk.

Advies?
Persoonlijk advies? Bel of mail ons en een adviseur komt bij u langs om de situatie te bekijken. Op die manier kan hij u perfect voorzien van advies en u vertellen wat de kosten kunnen zijn. Of vraag nu alvast een offerte aan. Dat kan natuurlijk ook.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Heemskerk

  Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

  Voornaam:*

  Plaats:*

  Telefoonnummer:*

  Achternaam:*

  Adres:

  Uw email:*

  Eventuele vragen:

  Item gemarkeerd met een * zijn verplicht