Keukenrenovatie Amsterdam

Een geheel nieuw aanvoelende én uitziende keuken, en dat in één dag. Keukenrenovatie Amsterdam regelt het voor u, voor een scherpe prijs. De voordelen van een keukenrenovatie ten opzichte van een nieuwe keuken zijn de kosten en de snelheid. Een nieuwe keuken kost u al gauw €5000,-, terwijl u voor een renovatie vaak voor de helft al klaar bent. De uiteindelijke prijs is natuurlijk afhankelijk van uw wensen, want u kunt ook prima slechts een deel van uw keuken laten renoveren.  Daarnaast is het een veel sneller proces dan een nieuwe keuken inbouwen: een nieuwe keuken kan weken werk zijn, terwijl wij uw keuken vaak binnen een dag kunnen renoveren.

Wij renoveren niet alleen het uiterlijk van de keuken, zoals werkbladen. Ook de scharnieren en schuifmechanismen laten wij weer als nieuw werken. Uw keuken voelt dus ook weer als nieuw aan na een renovatie. Het is ook mogelijk om inbouwapparatuur of volledig nieuwe keukenbladen door ons te laten plaatsen. Een geheel nieuw aanvoelende én uitziende keuken, en dat in één dag. Keukenrenovatie Amsterdam regelt het voor u, tegen een eerlijke prijs. De voordelen van een keukenrenovatie ten opzichte van een nieuwe keuken zijn de kosten en de tijd. Een nieuwe keuken kost al snel een stuk meer waar een renovatie u dus vaak al 50% kan besparen!

Wat kunnen wij renoveren?

Onze manier van werken in Amsterdam

Het idee achter keukenrenovatie Amsterdam is dergelijk uniek dat het een renovatie aanbrengt binnen één dag. Dit kunnen wij realiseren omdat we veel ervaring met het renoveren van keukens hebben en omdat het renoveren minder tijd kost dan het plaatsen van een geheel nieuwe keuken. 

Uw keuken kan dus al een nieuw gezicht hebben binnen één dag. Omdat het renoveren van uw keuken in Amsterdam niet zo veel werk is als het inbouwen van een complete nieuwe keuken, scheelt dat u tijd en geld. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en opties voor uw keuken? Neemt u dan contact met ons op via 06-2856 3755 of vraag een offerte aan. Als u ons een e-mail of telefoontje heeft gestuurd zorgen wij er voor dat er een van onze adviseurs vrijblijvend bij u langs komt om alle wensen met u door te nemen. We kijken niet alleen naar de buitenkant van uw keuken, want het is net zo belangrijk dat een keuken achter de schermen ook goed in elkaar zit. De lades moeten mooi glijden en het geheel moet goed aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort belangrijke punten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! We hoeven geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen bij het renoveren van uw keuken waardoor het veel minder werk is dan het inbouwen van een compleet nieuwe keuken. We realiseren dit vaak al in één dag en hoeven geen muren open te breken wat u tijd én geld scheelt. Als al uw wensen duidelijk zijn, berekenen wij ter plekke hoeveel een keukenrenovatie u zal kosten.

Vrijblijvend een adviesgesprek

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van keukenrenovatie Amsterdam voor uw keuken? Een grote of een kleine renovatie, wij kunnen u helpen. Neem contact met ons op via 06-2856 3755 of vraag een offerte aan.

 

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Amsterdam

Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Voornaam:*

Plaats:*

Telefoonnummer:*

Achternaam:*

Adres:

Uw email:*

Eventuele vragen:

Item gemarkeerd met een * zijn verplicht