Keukenrenovatie in Tilburg

Voordelige keukenrenovatie bij u in Tilburg

Renovatie in 1 dag

Het aanrechtblad is gedateerd en bevalt niet (meer). Of de keukenlades schuiven niet zo lekker meer. En die wasemkap maakt best wel veel geluid en zelfs herrie. Kortom, u wilt iets nieuws. Zodat u weer kunt genieten van uw keuken. Maar een nieuwe aanschaffen is u gewoon te duur.

Herkenbaar? Dan is keukenrenovatie bij u in Tilburg inderdaad de oplossing.

Renovatie kan puur alleen het vervangen van de keukenlades zijn, maar we kunnen ook de gehele keuken voor u opfrissen. En ook het plaatsen van inbouwapparatuur als een oven of vaatwasser, behoort tot de mogelijkheden. En vaak zijn we al in 1 dag klaar.

Van alleen het vervangen van de wasemkap tot het laten inbouwen van apparatuur als een vaatwasser. U kunt het zelf zo groot of klein maken als u wilt. En vaak zijn het al de kleinste aanpassingen die uw hele keuken al een complete nieuwe uitstraling geven.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

Naam:*

Plaats:*

Adres:*

Telefoonnummer:*

Uw email:*

* zijn verplichte velden

De voordelen van Keukenrenovatie in Tilburg

  • Montage binnen 1 dag
  • Bespaar veel geld én tijd
  • Uw keuken weer als nieuw
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles op maat
  • Volgens uw planning en wensen

Kosten veel lager dan nieuwe keuken

Uw keuken is aan vervanging toe. Maar een compleet nieuwe keuken uit de fabriek is u te duur. Of u heeft het er in ieder geval niet voor over. Met renovatie knappen we alles op en heeft u binnen 1 dag ook weer een compleet nieuwe keuken.

En de prijs is nog eens aanzienlijk lager dan een nieuwe keuken! Kosten voor renoveren ligt geregeld zelfs tot 50% lager. Dat komt ook omdat er veel minder werk in gaat zitten in het laten opknappen.

Zo vindt u ons:

Keukenrenovatie Nederland (Regio Noord)
Keukenrenovatie Nederland (Regio Midden)
Keukenrenovatie Nederland (Regio Zuid)