Keuken spuiten - renovatie in Limburg

Keukenrenovatie Tilburg

Het aanrechtblad is gedateerd en bevalt niet (meer). Of de keukenlades schuiven niet zo lekker meer. En die wasemkap maakt best wel veel geluid en zelfs herrie. Kortom, u wilt iets nieuws. Zodat u weer kunt genieten van uw keuken. Maar een nieuwe aanschaffen is u gewoon te duur.

Herkenbaar? Dan is keukenrenovatie bij u in Limburg inderdaad de oplossing.

Renovatie kan puur alleen het vervangen van de keukenlades zijn, maar we kunnen ook de gehele keuken voor u opfrissen. En ook het plaatsen van inbouwapparatuur als een oven of vaatwasser, behoort tot de mogelijkheden. En vaak zijn we al in 1 dag klaar.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

Wat we voor u renoveren in Tilburg

Van alleen het vervangen van de wazemkap tot het laten inbouwen van apparatuur als een vaatwasser. U kunt het zelf zo groot of klein maken als u wilt. En vaak zijn het al de kleinste aanpassingen die uw hele keuken al een complete nieuwe uitstraling geven.

Dit kunnen we onder meer voor u renoveren in Tilburg:

Kosten veel lager dan nieuwe keuken

Uw keuken is aan vervanging toe. Maar een compleet nieuwe keuken uit de fabriek is u te duur. Of u heeft het er in ieder geval niet voor over. Met renovatie knappen we alles op en heeft u binnen 1 dag ook weer een compleet nieuwe keuken.

En de prijs is nog eens aanzienlijk lager dan een nieuwe keuken! Kosten voor renoveren ligt geregeld zelfs tot 50% lager. Dat komt ook omdat er veel minder werk in gaat zitten in het laten opknappen.

Vraag gerust eens een vrijblijvende offerte aan. Dan weet u precies wat uw kosten gaan zijn. Een offerte is altijd gratis en vrijblijvend.

Hoe we voor u aan het werk gaan

De beste manier om uw wensen in kaart te brengen en wat daarvoor de kosten kunnen zijn, is om u te bezoeken in Tilburg. U kunt daarvoor altijd even contact met ons opnemen om een afspraak te maken (ook vrijblijvend!).

Een van onze adviseurs komt bij u langs, bekijkt hoe de kwaliteit van uw keuken is. Voor keukenrenovatie moet het zogenaamde ‘corpus’ van uw keuken in goede staat zijn. De adviseur overlegt met u dus ook meteen al uw mogelijkheden in combinatie met uw wensen. Op deze manier heeft u meteen een indruk van de kosten en – ook belangrijk – van ons.

Het draait niet alleen om het uiterlijk

U wilt natuurlijk een mooie keuken. Maar het moet ook goed werken, wat minstens zo belangrijk. De lades moeten soepel dicht glijden en alles moet stevig aanvoelen. We controleren dan ook alles tijdens en na de werkzaamheden. Lees meer over onze werkwijze

Daarom Keukenrenovatie Nederland

  • 5 jaar garantie
  • Wij meten alles voor u op. Dit hoeft u dus snel niet te doen
  • Ter plekke een offerte
  • Klaar binnen 1 dag
  • Geen wachttijden of besteltijden

Vragen?

Heeft u nog vragen? Bekijk of u het antwoord kunt vinden in onze sectie veelgestelde vragen. Natuurlijk mag u ons altijd bellen of mailen.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Tilburg

Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Voornaam:*

Plaats:*

Telefoonnummer:*

Achternaam:*

Adres:

Uw email:*

Eventuele vragen:

Item gemarkeerd met een * zijn verplicht