Keukenrenovatie in Eindhoven

Renovatie is de ideale tussenweg voor als u wel een nieuwe keuken wilt, maar niet de kosten ervan. Bovendien is het ook niet nodig om geheel voor nieuw te gaan, want technisch zit het allemaal wel goed in elkaar. Alleen is het gedateerd of zijn er onderdelen versleten. Of gewoon, omdat u toe bent aan een andere ‘look’.

Bij Keukenrenovatie Nederland knappen we uw keuken in 1 dag op. Wat er bij u in Eindhoven allemaal mogelijk is en hoe de kosten eruit gaan zien? Vraag een gratis offerte aan. Onze expert kan dan gratis bij u thuis de situatie te analyseren en uw wensen door te nemen. U weet meteen waar u aan toe bent. En dat is wel zo praktisch.

Keukenrenovatie Eindhoven

Hoe we uw keuken kunnen renoveren

Er is veel mogelijk met het renoveren van uw keuken. Zo kunt u natuurlijk alleen een nieuw werkblad willen. Of wilt u daarbij ook de kastjes en deurtjes willen vernieuwen. Of wellicht alleen nieuwe deurgrepen. Een kleine aanpassing, maar het geeft al meteen een compleet nieuwe uitstraling!

In het kort kunnen we op de volgende onderdelen veel voor u betekenen:

50% goedkoper dan een nieuwe keuken

Toegegeven: de kosten zijn afhankelijk van wat en hoeveel u wilt laten renoveren. En of u wel/geen inbouwapparatuur wilt natuurlijk. Maar over het algemeen bent u veel goedkoper uit bij keukenrenovatie dan het plaatsen van een geheel nieuwe keuken. Kost een nieuwe keuken als snel 5000 euro, met renoveren bent u vaak al de helft goedkoper uit. En vast nog wel goedkoper als u alleen zou kiezen voor bijvoorbeeld deurgrepen.

Omdat renovatie minder werk is dan het inbouwen van een nieuwe keuken kunnen wij de werkzaamheden vaak binnen 1 dag al klaar hebben. We hoeven namelijk geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen, en ook muren openbreken is niet nodig. Dat scheelt u geld, maar zeker ook tijd en rompslomp.

Gratis advies en offerte op locatie

Eén van onze adviseurs komt graag bij u in Eindhoven om uw wensen geheel duidelijk in beeld te brengen en hier wordt dan ook meteen het kostenplaatje volledig in beeld gebracht. Het langskomen van een adviseur is volledig vrijblijvend. Bovendien krijgt u op deze manier ook een goede indruk van ons. Want ook dat is voor u belangrijk, dat begrijpen we.

Neem gerust eens contact op of vraag een die gratis offerte aan.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Eindhoven

Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Voornaam:*

Plaats:*

Telefoonnummer:*

Achternaam:*

Adres:

Uw email:*

Eventuele vragen:

Item gemarkeerd met een * zijn verplicht