Keukenrenovatie in Noord Brabant

De keukenkastjes hebben hun beste tijd gehad. En ook het aanrechtblad voldoet niet meer aan uw wensen. Een geheel nieuwe keuken is overdreven, maar er mag wel wat aan gebeuren. Keukenrenovatie is dan inderdaad de ideale oplossing. Weer een nieuwe keuken voor u in Noord Brabant, maar dan niet de hoge kosten van compleet nieuw. 

Vraag een gratis offerte bij u in Noord Brabant. Onze expert kan u ter plekke de mogelijkheden vertellen en de bijbehorende kosten uitleggen.

keukenrenovatie noord brabant

Hoe we uw keuken renoveren in Noord Brabant

Er is veel mogelijk want u kunt er ook voor kiezen om een deel van uw keuken te vernieuwen. Van het opknappen van de keukenkastjes tot het plaatsen van inbouwapparatuur als een vaatwasser. En dat alles al in 1 dag.

We renoveren onder andere:

Wat kost een renovatie?

Een nieuwe keuken kost u al snel €5000,-. Het renoveren van een keuken kost de helft minder. En het is ook afhankelijk van hoe u uw keuken een metamorfose wilt geven. Alleen een nieuw werkblad of ook inbouwapparatuur?

De uiteindelijke kosten van uw keukenrenovatie hangt dus ook af van de hoeveelheid werk. We kijken niet alleen naar het uiterlijk van uw keuken, want het is net zo belangrijk dat het achter de schermen goed in elkaar zit. De lades moeten soepel dicht glijden en het geheel moet stevig aanvoelen.

Zo gaan we voor u aan het werk

Na uw e-mailtje of telefoontje komt één van onze ervaren adviseurs geheel vrijblijvend bij u langs, om de mogelijkheden te bekijken en met u te overleggen.

Omdat het renovatie veel minder werk is dan het inbouwen van een nieuwe keuken kunnen wij de werkzaamheden binnen 1 dag al klaar hebben. We hoeven namelijk geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen, en ook muren openbreken is niet nodig. Dat scheelt u tijd én geld.

Als al uw wensen duidelijk zijn, berekenen wij ter plekke hoeveel een keukenrenovatie u zal kosten.

Vrijblijvend advies bij u in Noord Brabant

Wilt u dat een adviseur vrijblijvend bij u langskomt? Vraag dan een offerte aan of bel ons op 06-2856 3755 en we plannen een afspraak wanneer het u uitkomt. De adviseur bekijkt de situatie, neemt uw wensen met u door en zo weet u wat de mogelijkheden zijn en de bijbehorende kosten. Bovendien kunt u ook meteen met ons kennis maken. En alles is en blijft vrijblijvend.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Noord-Brabant

Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Voornaam:*

Plaats:*

Telefoonnummer:*

Achternaam:*

Adres:

Uw email:*

Eventuele vragen:

Item gemarkeerd met een * zijn verplicht