Keukenrenovatie in Venray

Keukenrenovatie in Venray

Renovatie in 1 dag

Is uw keuken toe aan een renovatie? Zijn er bijvoorbeeld onderdelen van uw keuken versleten of wilt u juist iets toevoegen zoals een afzuigkap of gasstel? Dan is keukenrenovatie bij u in Venray inderdaad een goede oplossing. Binnen 1 dag heeft u een keuken die er weer als nieuw uit ziet.

Afhankelijk van uw wensen kunt u vaak 50% van het bedrag van een nieuwe keuken in uw portemonnee houden, met nagenoeg hetzelfde resultaat. Door de jaren heen hebben we al veel keukens in de provincie Limburg gerennoveerd, en zodoende komen we dus ook bij graag u langs in Venray.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Venray

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Uw keuken weer als nieuw
  • Alles volledig volgens uw planning
  • Vakkundig advies
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Bespaar tijd én geld
  • Alles op maat

  Onze werkwijze

  Nadat u contact met ons heeft opgenomen, sturen wij, keukenrenovatie Venray, een ervaren adviseur geheel vrijblijvend bij u langs. De adviseur bespreekt zowel de wensen als mogelijkheden met u. De adviseur zal de keuken ook in zijn geheel nalopen om te kijken wat de sterke en de zwakke punten van de keuken zijn. Zo checken wij of de scharnieren nog goed zijn, of de schuifsystemen nog naar behoren werken en of de inbouwapparatuur nog functioneel is. We kijken niet alleen naar het uiterlijk van uw keuken, want het is van even groot belang dat een keuken achter de schermen ook goed in elkaar zit. De lades moeten soepel glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort belangrijke punten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! Samen wordt dit besproken, en als uw wensen duidelijk zijn, kan de adviseur ter plekke berekenen hoeveel een keukenrenovatie u zou kosten.