Keukenrenovatie bij u in Maastricht

Het aanrechtblad is gedateerd en werkt ook gewoon niet fijn (meer). Bovendien hangen de keukendeurtjes ook wel erg scheef en die wasemkap heeft wel eens beter gewerkt. U denkt aan keukenrenovatie, en dat is inderdaad een erg goede manier om uw keuken toch weer als nieuw te krijgen. En dat tegen vaak wel de helft van de kosten van een nieuwe keuken.

Vraag gewoon eens een offerte aan. Een adviseur komt u in Maastricht geheel vrijblijvend opzoeken en de mogelijkheden voor uw keuken in kaart te brengen. Zo’n bezoek is gratis en vrijblijvend, maar wel heel waardevol. De adviseur weet u meteen precies te vertellen wat de kosten gaan zijn.

Keuken na renovatie in Maastricht

Wat we voor uw keuken renoveren in Maastricht

Van alleen het vervangen van de wasemkap tot het laten inbouwen van apparatuur als een vaatwasser. U kunt zelf de renovatie zo groot of klein maken als u wilt, en daarmee bepaalt u ook het prijskaartje. En vaak zijn het al de kleinste dingen die uw keuken al een geheel nieuwe look kunnen geven.

Dit renoveren we onder andere:

Kosten renovatie

De ene keuken is de andere niet natuurlijk. Misschien wilt u alleen een nieuw aanrechtblad? Of wilt u ook een vaatwasser in laten bouwen?

De uiteindelijke kosten van uw keukenrenovatie hangt dus ook af van de hoeveelheid werk. Hoe meer, hoe hoger de kosten. Maar wel goedkoper dan een compleet nieuwe keuken kopen, terwijl de kwaliteit van renovatie nagenoeg gelijk is. Want we kijken natuurlijk verder dan het uiterlijk. Alles moet soepel werken en stevig aanvoelen. Lees meer over onze werkwijze

Binnen 1 dag klaar

Het renoveren is minder tijdverslindend dan een geheel nieuwe keuken installeren. Hierdoor scheelt het u tijd en kunnen we vaak al binnen één dag klaar zijn.

Daarom Keukenrenovatie Nederland

  • 5 jaar garantie
  • Wij meten alles voor u op. Dit hoeft u dus snel niet te doen
  • Ter plekke een offerte
  • Klaar binnen 1 dag
  • Geen wachttijden of besteltijden

Vragen?

Heeft u nog vragen? Bekijk of u het antwoord kunt vinden in onze sectie veelgestelde vragen. Natuurlijk mag u ons altijd bellen ( 06-2856 3755 ) of stuur een berichtje naar info@keukenrenovatienederland.nl

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Keukenrenovatie Maastricht

Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Voornaam:*

Plaats:*

Telefoonnummer:*

Achternaam:*

Adres:

Uw email:*

Eventuele vragen:

Item gemarkeerd met een * zijn verplicht