Keukenrenovatie Landgraaf

Keukenrenovatie in Landgraaf

Renovatie in 1 dag

Ben jij toe aan een nieuwe keuken? Misschien zijn er wel onderdelen versleten of wil je juist iets nieuws als een elektrisch fornuis toevoegen? Bij Keukenrenovatie in Landgraaf bieden we al deze mogelijkheden én meer. De provincie Limburg kennen we ondertussen heel goed, al jaren zijn we hier keukens aan het renoveren. Dat doen we ook nog eens heel snel. Binnen één dag heb je een keuken die er als nieuw uitziet.

Kosten


De kosten van een nieuwe keuken kunnen al snel oplopen. Renovatie is daarom een goed alternatief. Niet alleen scheelt het in de kosten, het kost ook nog eens minder tijd en is milieuvriendelijker. Bij ons in Landgraaf komt dat soms zelfs neer op een besparing van 50% vergeleken met de aanschaf van een nieuwe keuken.
Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  De voordelen van keukenrenovatie in Landgraaf

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Uw keuken weer als nieuw
  • Vakkundig advies
  • Volledig naar uw wensen en planning
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Bespaar tijd én geld
  • Alles op maat

  Inbouwapparatuur

  In nagenoeg alle keukens zit tegenwoordig een fornuis, magnetron en vaatwasser. Toch komt het soms nog wel eens voor dat dit niet zo is. Misschien ook wel in het geval van jouw keuken. Hier helpen we je graag mee verder. Mocht je een extra magnetron of fornuis willen, dan is dit ook geen probleem. Keukenrenovatie werkt nauw samen met bekende betrouwbare merken om jouw van kwaliteitsapparatuur te voorzien.

  Onze werkwijze

  Nadat je contact met ons hebt opgenomen, sturen wij geheel vrijblijvend een ervaren adviseur langs. Samen met de adviseur bespreek je jouw wensen en wordt er gekeken wat er allemaal mogelijk is. Vervolgens loopt onze adviseur de keuken na om te kijken wat de sterke en zwakke punten zijn. Zo wordt er gekeken naar zaken als de werking van scharnieren of de functionaliteit van inbouwapparatuur. Geen detail gaat aan ons voorbij.

  Daarbij kijken we niet alleen naar het uiterlijk van de keuken. Het is minstens zo belangrijk dat alles achter de schermen ook goed in elkaar zit. Zo moeten de lades soepel glijden en moet de keuken een stevig geheel vormen. Door hier rekening mee te houden tijdens de renovatie ziet de keuken er niet alleen als nieuw uit, hij voelt ook zo.

  Wanneer alles samen in kaart is gebracht, berekent onze adviseur hoeveel de keukenrenovatie gaat kosten. Daarna gaan we voor je aan de slag.

  Zo vindt u ons: