Keukenrenovatie kerkrade

Keukenrenovatie Kerkrade

Renovatie in 1 dag

Een nieuwe keuken, maar niet een nieuwe keuken hoeven aanschaffen. Dit is iets waar u misschien niet zo snel bij stil staat. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar bij keukenrenovatie Kerkrade is het realiteit. Binnen slechts één dag verzorgen wij voor u een geheel gerenoveerde keuken. Uw zult uw oude keuken niet meer herkennen en genieten van een volledig gemoderniseerde keuken.

Keukenrenovatie Kerkrade beschikt over veel ervaring rondom de renovatie van keukens. Wij kunnen daarom tegen een zeer scherpe prijs uw nieuwe keuken aanleveren. De afgelopen jaren zijn er al flink wat keukens door ons gerenoveerd in Zuid-Nederland. Veel klanten hebben zodoende behoorlijk wat geld bespaard. Bent u de volgende klant die een geheel up-to-date keuken gerenoveerd krijgt?

Hoe we uw keuken kunnen renoveren in AmsterdamRenovatie kan puur alleen het vervangen van de keukendeurtjes zijn, maar we kunnen ook de gehele keuken voor u opknappen. Ook plaatsen we inbouwapparatuur als een oven of vaatwasser. En vaak zijn we al in 1 dag klaar.

Daarbij kijken we uiteraard veel verder dan alleen het uiterlijk van de keuken. Ook de scharnieren en schuifmechanismen laten wij weer als nieuw werken.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  De voordelen van keukenrenovatie in Kerkrade

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Uw keuken weer als nieuw
  • Bespaar tijd én geld
  • Vakkundig advies
  • Compleet op maat
  • Alles naar uw wensen en planning
  • Mogelijk voor iedere keuken

  Vrijblijvend adviesgesprek?

  Een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs is een mogelijkheid om uw wensen en de kosten duidelijk in beeld te krijgen. Bent u geïnteresseerd?  Vraag dan een offerte aan via het formulier hierboven, of neem telefonisch contact met ons op. We plannen een afspraak in wanneer het u uitkomt. Onze adviseurs zullen dan met u in gesprek over het renoveren van uw keuken. Zo worden uw persoonlijke wensen opgenomen om een zo uniek mogelijke keuken tot stand te brengen waar iedereen een tevreden gevoel aan over houdt. 

  Zo vindt u ons: