Nieuwe keuken met renovatie in Heerlen

Is uw keuken niet meer van deze tijd of wilt u juist iets nieuws? Bijvoorbeeld nieuw werkblad of een ingebouwde vaatwasser? Renovatie is dan inderdaad de ideale tussenweg voor als u wel een nieuwe keuken wilt, maar niet de kosten ervan.

Vraag een gratis offerte aan. Onze expert kan u ter plekke in Heerlen de mogelijkheden vertellen en de bijbehorende kosten uitleggen. Zo’n bezoek is gratis en geheel vrijblijvend.

Hoe we uw keuken in Heerlen renoveren

Er is veel mogelijk want u kunt er ook voor kiezen om een deel van uw keuken te vernieuwen. Van het opknappen van de keukenkastjes tot het plaatsen van inbouwapparatuur als een vaatwasser.

Wat u ook wilt laten renoveren, we kunnen vaak al binnen 1 dag klaar zijn met de werkzaamheden. Dit renoveren we onder andere:

na keukenrenovatie (heerlen)

50% goedkoper dan nieuw

Toegegeven: de kosten zijn afhankelijk van wat en hoeveel u wilt laten renoveren. En of u wel/geen vaatwasser of ingebouwde oven wilt natuurlijk. Maar over het algemeen bent u altijd veel goedkoper uit bij renovatie dan het kopen én plaatsen van een geheel nieuwe keuken.

Een nieuwe keuken kost al snel zo’n 5.000 euro. En als u slechts hier en daar wat wilt aanpassen, is nieuw kopen niet nodig. En u bent vaak al de helft goedkoper uit met keukenrenovatie bij u in Heerlen..

Maar ook is een keuken opknappen natuurlijk veel minder werk is dan het inbouwen van een nieuwe keuken. Daarom kunnen wij de werkzaamheden vaak binnen 1 dag al klaar hebben. We hoeven geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen, en ook muren openbreken is niet nodig. Dat scheelt u geld, maar zeker ook tijd en rompslomp.

Persoonlijk kostenplaatje (die u bepaalt)

Wat leidend is voor het uiteindelijke kostenplaatje zijn uw wensen, maar ook de staat van uw huidige keuken.

Maak daarom gewoon eens een gratis en vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Deze komt bij u langs in Heerlen en bekijkt grondig de kwaliteit van uw keuken. Is uw keuken geschikt en sterk genoeg voor renovatie?

De adviseur overlegt met u dan ook meteen de mogelijkheden. U heeft meteen een indruk van de kosten en – ook belangrijk – van ons. Lees meer over onze werkwijze

Daarom Keukenrenovatie Nederland

  • 5 jaar garantie
  • Wij meten alles voor u op. Dit hoeft u dus snel niet te doen
  • Ter plekke een offerte
  • Klaar binnen 1 dag
  • Geen wachttijden of besteltijden

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Bekijk of u het antwoord kunt vinden in onze sectie veelgestelde vragen. Natuurlijk mag u ons altijd bellen of mailen.

Gratis offerte

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Keukenrenovatie Heerlen

Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Voornaam:*

Plaats:*

Telefoonnummer:*

Achternaam:*

Adres:

Uw email:*

Eventuele vragen:

Item gemarkeerd met een * zijn verplicht