Keukenrenovatie in Heerlen

Voordelige keukenrenovatie bij u in Heerlen

Binnen 1 dag voor u klaar

Is uw keuken niet meer van deze tijd of wilt u juist iets nieuws? Bijvoorbeeld een nieuw werkblad of een ingebouwde vaatwasser? Renovatie is dan inderdaad de ideale tussenweg voor als u wel een nieuwe keuken wilt, maar niet de kosten ervan.

Toegegeven: de kosten zijn afhankelijk van wat en hoeveel u wilt laten renoveren. En of u wel/geen vaatwasser of ingebouwde oven wilt natuurlijk. Maar over het algemeen bent u altijd veel goedkoper uit bij renovatie dan het kopen én plaatsen van een geheel nieuwe keuken.

Een nieuwe keuken kost al snel zo'n 5.000 euro. En als u slechts hier en daar wat wilt aanpassen, is nieuw kopen niet nodig. Daarnaast bent u vaak al de helft goedkoper uit met keukenrenovatie bij u in Heerlen.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Heerlen

  • Montage binnen 1 dag
  • Bespaar veel geld én tijd
  • Uw keuken weer als nieuw
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles op maat
  • Volgens uw planning en wensen

  Persoonlijk kostenplaatje (die u bepaalt)

  Wat leidend is voor het uiteindelijke kostenplaatje zijn uw wensen, maar ook de staat van uw huidige keuken.

  Maak daarom gewoon eens een gratis en vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Deze komt bij u langs in Heerlen en bekijkt grondig de kwaliteit van uw keuken. Is uw keuken geschikt en sterk genoeg voor renovatie?

  De adviseur overlegt met u dan ook meteen de mogelijkheden. U heeft meteen een indruk van de kosten en – ook belangrijk – van ons. Lees meer over onze werkwijze

  Zo vindt u ons: