Keuken spuiten - renovatie in Limburg

Keukenrenovatie Limburg

Het aanrechtblad bevalt u niet of is beschadigd. Of die keukendeurtjes die toch wel erg scheef hangen. En die wasemkap maakt best wel veel geluid en is ook wel gedateerd inmiddels. U wilt wat nieuws om gewoon weer te kunnen genieten van uw keuken. Maar een nieuwe aanschaffen is gewoon te duur.

Herkenbaar? Dan is keukenrenovatie bij u in Limburg inderdaad de oplossing.

Renovatie kan puur alleen het vervangen van de keukendeurtjes zijn, maar we kunnen ook de gehele keuken voor u opknappen. Ook plaatsen we inbouwapparatuur als een oven of vaatwasser. En vaak zijn we al in 1 dag klaar.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

Wat we voor u renoveren in Limburg

Van alleen het vervangen van de keukendeurtjes tot het laten inbouwen van bijvoorbeeld een oven of vaatwasser. U kunt het zelf zo groot of klein maken als u wilt. En vaak zijn het al de kleinste aanpassingen die uw hele keuken al een complete nieuwe look geven.

De volgende onderdelen kunnen we voor u aanpakken in Limburg:

Kosten veel lager dan nieuwe keuken

Uw keuken is aan vervanging toe maar geld voor een nieuwe heeft u niet. Of u heeft het er in ieder geval niet voor over. Met renovatie knappen we alles op en heeft u in mum van tijd (1 dag) feitelijk weer een compleet nieuwe keuken.

En de prijs is nog eens veel lager dan een nieuwe keuken! Kosten voor renoveren ligt geregeld zelfs 50% lager. De uiteindelijke kosten van uw keukenrenovatie hangt dus ook af van de hoeveelheid werk.

Vraag gerust eens een vrijblijvende offerte aan. Dan weet u precies wat uw kosten gaan zijn. Een offerte is altijd gratis en vrijblijvend.

Zo gaan we voor u aan het werk

De beste manier om uw wensen in kaart te brengen en wat daarvoor de kosten kunnen zijn, is om u te bezoeken in Limburg. U kunt daarvoor altijd bellen of mailen om een afspraak te maken (ook vrijblijvend!).

Een van onze adviseurs komt bij u langs, bekijkt hoe de kwaliteit van uw keuken is. Het zogenaamde ‘keukencorpus’ moet wel in goede staat zijn voor de renovatiewerkzaamheden. De adviseur overlegt met u dan ook meteen de mogelijkheden. U heeft meteen een indruk van de kosten en – ook belangrijk – van ons.

We kijken niet alleen naar het uiterlijk van uw keuken, want het is net zo belangrijk dat het achter de schermen goed in elkaar zit. De lades moeten soepel dicht glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Lees meer over onze werkwijze

Daarom Keukenrenovatie Nederland

  • 5 jaar garantie
  • Wij meten alles voor u op. Dit hoeft u dus snel niet te doen
  • Ter plekke een offerte
  • Klaar binnen 1 dag
  • Geen wachttijden of besteltijden

Vragen?

Heeft u nog vragen? Bekijk of u het antwoord kunt vinden in onze sectie veelgestelde vragen. Natuurlijk mag u ons altijd bellen of mailen.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Limburg

Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Voornaam:*

Plaats:*

Telefoonnummer:*

Achternaam:*

Adres:

Uw email:*

Eventuele vragen:

Item gemarkeerd met een * zijn verplicht