Keukenrenovatie – Uw keuken weer als nieuw

De Voordelen

Mensen verhuizen vaker dan voorheen en de keuken is belangrijker dan ooit, echter een nieuwe keuken kost heel veel geld. Onze klanten komen erachter dat met simpele middelen een keuken zoveel aantrekkelijker en praktischer kan worden. Als keukens goed worden onderhouden en op het juiste moment worden gerenoveerd gaan ze jaren langer mee.

  • Een paar handige en snelle aanpassingen kunnen al leiden tot een compleet nieuwe look & feel.
  • Tegen aanzienlijk lage kosten wordt uw keuken omgetoverd tot een nieuwe keuken.
  • Het renoveren van een keuken gebeurt zonder veel overlast zoals breekwerk en meer.
  • U bepaalt zelf welke onderdelen gerenoveerd worden.

 

Daarnaast is het renoveren van een keuken ook beter voor het milieu. Een nieuwe keuken betekent dat de oude op de vuilnisbelt belandt,dus een gerenoveerde keuken geeft veel minder afval. Wilt u uw keuken laten renoveren? Keukenrenovatie Nederland renoveert keukens in heel Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland. Bekijk tevens ons werkgebied.

Renoveren binnen 1 dag!

Keukenrenovatie Nederland biedt tegen een scherpe prijs een ogenschijnlijk nieuwe keuken. De basis van uw keuken (constructie) behoort nog van goede kwaliteit te zijn, dus het zogenoemde “keukencorpus” is nog in goede staat. Wij kunnen door middel van nieuwe deurtjes, een ander werkblad, nieuwe apparatuur etc. uw keuken een totaal nieuw aanzicht geven, zonder ingrijpende verbouwingswerkzaamheden of kostbare installatieaanpassingen.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de keukenrenovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Keukenrenovatie – Uw keuken weer als nieuw

  Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

  Voornaam:*

  Plaats:*

  Telefoonnummer:*

  Achternaam:*

  Adres:

  Uw email:*

  Eventuele vragen:

  Item gemarkeerd met een * zijn verplicht