Keukenrenovatie in Winsum

Keukenrenovatie in Winsum

Renovatie in 1 dag

Ziet je keuken er niet meer uit en vind je het tijd voor wat nieuws? Dan ben je bij Keukenrenovatie Nederland aan het goede adres. Een keukenrenovatie is namelijk dé oplossing. Zo krijg je namelijk wat nieuws, maar betaal je niet de nieuwprijs. De afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan met het renoveren van keukens in de provincie Groningen. Daarbij hebben we elke keer rekening gehouden met persoonlijke wensen, om zo een resultaat neer te zetten waar iedereen blij mee is. Dat deden we vaak door de gehele keuken te renoveren, maar soms ook door slechts een aantal onderdelen te vervangen.

Wat je wensen ook zijn


Bij Keukenrenovatie bieden we een unieke service, zo zijn onze renovatiewerkzaamheden vaak al binnen één dag uitgevoerd. En we kunnen het zeggen: we lopen ondertussen al jaren mee. Renoveren kost simpelweg ook minder tijd dan het plaatsen van een volledig nieuwe keuken. Het een en ander moet wel vervangen worden, maar daar blijft het vaak bij. Dat scheelt tijd en geld. Een nieuwe keuken is namelijk duurder dan een gerenoveerde keuken.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Winsum

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Vakkundig advies
  • Volledig op maat
  • Bespaar tijd én geld
  • Voor zowel kleine als grote ingrepen
  • Uw keuken weer als nieuw

  Gloednieuw en goedkoper

  Je keuken heeft vaak maar iets kleins nodig om er weer als nieuw uit te zien. Wat dat is, bepalen we samen met jou. Zelf inspecteren we de keuken grondig, alvorens we aan de slag gaan. We bekijken de staat van zowel de buiten- als binnenkant en brengen in kaart of alles nog naar behoren werkt.

  Door vooraf met je in gesprek te gaan, schetsen we een beeld van het kostenplaatje. Vaak is dat al zo’n vijftig procent goedkoper dan de plaatsing van een nieuwe keuken, die al gauw richting de € 5.000,- kost. Overigens lever je qua kwaliteit niet in met het nemen van een gerenoveerde keuken. De look and feel van een gerenoveerde keuken zijn gloednieuw.

  Advies in Winsum

  Woon je in Winsum en wil je weten of we wat voor je kunnen betekenen? Dat is mogelijk! Neem vooral contact met ons op en bel op 06 28 56 37 55 of vraag direct een offerte aan. Stel ons je vragen en wij doen ons best je verder te helpen. Vervolgens stemmen we een moment af voor een gesprek met onze adviseurs, die vrijblijvend langskomen. Hij of zij brengt je persoonlijke wensen in kaart en bepaalt het kostenplaatje. Vanaf daar gaan we verder.

  Zo vindt u ons: