Keukenrenovatie in Stadskanaal

Renovatie in slechts één dag

Keukenrenovatie Stadskanaal weet dankzij jarenlange ervaring uw keuken de look en feel van een écht nieuwe keuken te geven. Dat heeft allerlei voordelen: u bespaart de aanschafkosten van een nieuwe keuken en heeft geen last van het gedoe van de installatie. Het renoveren van uw keuken duurt vaak slechts één dag.

In Stadskanaal hebben we in de afgelopen jaren al veel renovatiewerk mogen doen, met prachtige resultaten. Zo hebben we al veel mensen blij mogen maken met een keuken die gloednieuw lijkt, langer meegaat, en geld bespaart. Wilt u weten of een keukenrenovatie ook voor uw keuken geschikt is? We helpen u graag verder.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Stadskanaal

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Voor zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat

  Maatwerk: renoveren op basis van uw wensen

  Soms zijn er slechts een paar aanpassingen nodig om uw keuken om te toveren tot een compleet nieuwe ruimte. Wij helpen u graag met maatwerk: een renovatie op basis van uw situatie en uw wensen. Grepen vervangen, deurtjes vervangen, of een nieuw granieten aanrechtblad? Alles is mogelijk. Ook slechts een deel van de keuken vernieuwen is mogelijk, denk bijvoorbeeld aan uw inbouwapparatuur. We horen graag wat u voor ogen heeft, en realiseren dit tegen een scherpe prijs. Zo bespaart u gemakkelijk 50% ten opzichte van een echt nieuwe keuken. 

  Keukenrenovatie in Stadskanaal

  Ook in Groningen is het mogelijk om binnen een dag een gloednieuw ogende keuken te realiseren. Keukenrenovatie is gespecialiseerd in keukenrenovaties en weet uw wensen om te zetten in een prachtig ontwerp. Samen kijken we naar de mogelijkheden om uw keuken te moderniseren en bestand te maken tegen de tand des tijds. Zo bespaart u niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Bovendien is renoveren een milieubewuste keuze, omdat er minder afval wordt geproduceerd en er met bestaand materiaal wordt gewerkt.

  Wat is er mogelijk? 

  Een geheel nieuw aanvoelende én uitziende keuken. Wij realiseren het tegen een eerlijke prijs. Renoveren bespaart kosten en tijd, maar wat is er precies mogelijk? 

  Wij werken verder op de basis van uw keuken, het “keukencorpus”, noemen wij dat. Maar vanaf daar kunnen in principe alle keukenelementen worden gerenoveerd of vervangen. Zo kunt u denken aan het volgende: 

  • Keukenblad vervangen of renoveren
  • Deurgrepen vervangen of renoveren
  • Kastdeurtjes vervangen of renoveren
  • Spoelbakken vervangen of renoveren
  • Kranen vervangen of renoveren
  • Nieuwe inbouwapparatuur installeren 

  Wilt u meer weten over hoe wij een keukenrenovatie aanpakken? Bijvoorbeeld hoe wij een ‘keukenrapport’ opstellen? Lees dan hier verder.

  Binnen één dag voor u gerealiseerd

  Het lijkt veel werk, maar het is echt mogelijk: binnen een dag kunnen wij uw keuken van top tot teen een nieuwe look geven. En dat zonder de kostenpost van een echt nieuwe keuken. We hebben jarenlange ervaring met het renoveren van keukens door heel Nederland. Zo kunnen we direct zien waar winst te behalen valt, en hoe we aan uw wensen kunnen voldoen. 

  Wilt u dezelfde stijl aanhouden, of juist een volledig nieuwe look? Geen probleem. Van een gedeeltelijke renovatie tot het vervangen van de meeste zichtbare elementen zoals kastdeurtjes – uw keuken is binnen een dag weer volledig bij de tijd. Ook wanneer we nieuwe inbouwapparatuur plaatsen, of nieuwe keukenbladen. Er hoeft namelijk niet gesloopt te worden omdat we werken met de bestaande constructie van de keuken. Daardoor kunnen wij snel en efficiënt te werk gaan. 

  Ook in uw keuken kan een renovatie het verschil maken. Weet u nog niet precies wat u zou willen renoveren, of welke uitstraling het beste bij uw keuken zou passen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts. Zij kunnen u helpen de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken in kaart te brengen. Bel ons op 06-2856 3755, of vraag een offerte aan

  Kosten keukenrenovatie in Stadskanaal

  Een nieuwe keuken is geen kleine kostenpost: u kunt al gauw rekenen op een rekening van €5000 of meer. Bij het renoveren van uw keuken lopen de kosten veel minder hoog op. Zo bespaart u gemakkelijk de helft van de kosten ten opzichte van de aanschaf van een gloednieuwe keuken. 

  De uiteindelijke kosten van een keukenrenovatie zijn afhankelijk van wat we precies gaan doen om uw keuken een nieuwe look en feel te geven. Het renoveren van kastdeurtjes, het vervangen van kranen en spoelbakken, of het installeren van nieuwe apparatuur – het is allemaal mogelijk. Samen kijken we naar uw budget en naar wat er in uw keuken mogelijk is om zo een compleet nieuwe keuken-ervaring te creëren. 

  Ontvang vrijblijvend advies in Stadskanaal

  Onze adviseurs kunnen u vrijblijvend van advies voorzien, op basis van uw keuken. Samen met u kijken ze hoe uw wensen vertaald kunnen worden naar een concrete keukenrenovatie. Ook kunnen ze dan een inschatting geven van de kosten. Neem vandaag contact met ons op, dan weet u direct wat wij voor u kunnen betekenen.  

  Zo vindt u ons: