Keukenrenovatie in Oude Pekela

Keukenrenovatie in Oude Pekela

Renovatie in 1 dag

Jouw keuken als nieuw, zonder de kosten van een nieuwe keuken? Dat kan vaak al binnen één dag bij Keukenrenovatie Nederland. Afhankelijk van wat jij wilt kun je al 50% van het bedrag van een nieuwe keuken in je portemonnee houden. En dat met nagenoeg hetzelfde resultaat! Een opsteker voor je portemonnee. We renoveren al jaren keukens en de provincie Groningen is ons allerminst onbekend. We komen dus ook graag bij jou in Oude Pekela langs.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Oude Pekela

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Voor zowel grote als kleine ingrepen
  • Alles op maat

  Wat kunnen wij voor jou doen?

  Waar nieuwe keukens al gauw 5000 euro kosten, ben je met een renovatie vaak maar de helft kwijt. Hoeveel de renovatie gaat kosten, hangt uiteindelijk af van de hoeveelheid werk. Zo kunnen we je totale keuken renoveren, maar ook slechts een deel. Wil je alleen de keukendeurtjes vervangen? Kan gewoon en behoort tot een van de vele mogelijkheden. We hebben een rijk assortiment aan keukenonderdelen. Denk bijvoorbeeld aan keukenbladen, deurgrepen, spoelbakken, kranen en ook inbouwapparatuur

  Jouw keuken uitbreiden?

  Ben je er klaar mee om elke avond de afwas te doen? Daar kunnen wij iets aan doen. We bouwen met hetzelfde gemak een vaatwasser voor je in. Hetzelfde geldt voor een nieuwe oven. Belangrijk om te weten: dit brengt extra kosten met zich mee. Het kan namelijk voorkomen dat we daarom leidingen moeten trekken of dat het gevolgen heeft voor je groepenkast. 

  Vrijblijvende offerte aanvragen?

  Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over onze service? Neem snel contact met ons op. Je kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen, of ons bellen op 06 28 56 37 55. Wij zorgen er vervolgens voor dat een van onze adviseurs vrijblijvend langskomt op een moment dat jouw past. Samen bekijken jullie niet alleen de buitenkant van je keuken, maar net zo goed de achterkant. Alles moet daar immers ook gewoon goed in elkaar zitten. Zo hoort het geheel soepel te bewegen en glijden en bovenal stevig zijn. Samen brengen jullie je wensen in kaart, en berekenen jullie ter plekke het kostenplaatje. En alleen als jij tevreden bent, gaan we voor je aan de slag. 

  Zo vindt u ons: