Keukenrenovatie Leek

Uw keuken als nieuw, zonder de kosten van een nieuwe keuken? Dat kan vaak binnen één dag bij Keukenrenovatie Nederland! Afhankelijk van uw wensen kunt u vaak 50% van het bedrag van een nieuwe keuken in uw portemonnee houden, met nagenoeg hetzelfde resultaat.
Keukenrenovatie Leek heeft veel ervaring rondom de renovatie van keukens. Wij kunnen zodoende tegen een zeer scherpe prijs uw nieuwe keuken aanleveren. De afgelopen jaren zijn er al flink wat keukens door ons gerenoveerd in de provincie Groningen. Veel klanten van ons hebben zodoende behoorlijk wat geld bespaard. Bent u de volgende klant die een geheel up-to-date keuken gerenoveerd krijgt?

Een geheel nieuw aanvoelende én uitziende keuken, en dat in één dag. Keukenrenovatie Leek regelt het voor u, tegen een eerlijke prijs. De voordelen van een keukenrenovatie ten opzichte van een nieuwe keuken zijn de kosten en de tijd. Een nieuwe keuken kost al snel €5000,-, terwijl u voor een renovatie dus vaak al 50% kan besparen!

Wat kunnen wij betekenen voor u?

Wij renoveren uw totale keuken, maar als u alleen uw keukendeurtjes wilt vervangen, behoort dit ook tot de mogelijkheden. Ook voor persoonlijke wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doen zowel gehele keukens als gedeeltelijke renovaties in Groningen. Denk daarbij aan het vervangen van keukenkast-deurtjes of het plaatsen van een inbouwoven. Alles wordt door Keukenrenovatie Groningen geregeld. Wij hebben een rijk assortiment aan keukenonderdelen, denkt u bijvoorbeeld aan:

 • Keukenbladen
 • Deurgrepen
 • Kastdeuren
 • Spoelbakken
 • Kranen
 • Inbouwapparatuur

Uw keuken uitbreiden?

Bent u er klaar mee om de afwas te moeten doen elke avond? Wij bouwen ook graag een vaatwasser voor u in in Leek. Hetzelfde geldt voor een nieuwe oven. Het is echter wel belangrijk dat u zich realiseert dat dit meer kosten met zich meebrengt. Het kan namelijk zijn dat we daar nog leidingen voor moeten trekken, of dat het gevolgen heeft voor uw groepenkast.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Hebben wij u overtuigd en wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor het renoveren van uw keuken? Neemt u dan contact met ons op via 06-2856 3755 of vraag een offerte aan. Eén van onze adviseurs komt graag bij u langs om uw wensen geheel duidelijk in beeld te brengen en hier wordt dan ook meteen het kostenplaatje volledig in beeld gebracht. Het langskomen van een adviseur is volledig vrijblijvend. Tijdens een afspraak vinden we het belangrijk om niet alleen naar de buitenkant te kijken van uw keuken. Het is namelijk net zo belangrijk dat de keuken ook aan de achterkant goed in elkaar zit. Alles moet soepel bewegen en glijden en in zijn geheel moet het allemaal stevig aanvoelen. We vinden het belangrijk dat we ook naar deze punten kijken bij de renovatie zodat de keuken er niet alleen als nieuw uit ziet maar ook zo voelt. Omdat het renoveren van uw keuken veel minder werk is dan het inbouwen van een compleet nieuwe keuken kunnen wij uw keuken zelfs binnen één dag renoveren. We hoeven namelijk geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen, we hoeven geen muren open te breken en dat scheelt zowel u als ons tijd en geld! Onze adviseur komt dan graag bij u langs in Leek.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Recent opgeleverde keukens in Leek

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Leek

  Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

  Voornaam:*

  Plaats:*

  Telefoonnummer:*

  Achternaam:*

  Adres:

  Uw email:*

  Eventuele vragen:

  Item gemarkeerd met een * zijn verplicht