Keukenrenovatie in Leek

Keukenrenovatie in Leek

Renovatie binnen 1 dag

Jouw keuken als nieuw, zonder de kosten van een nieuwe keuken? Dat kan vaak al binnen één dag bij Keukenrenovatie Nederland. Afhankelijk van jouw wensen kun je vaak al 50% van het bedrag van een nieuwe keuken in je portemonnee houden. En dat met nagenoeg hetzelfde resultaat.

Ook in de provincie Groningen hebben we veel ervaring met het renoveren van keukens. Leek is ons daarom allerminst onbekend. Veel Groningers hebben daardoor al veel geld kunnen besparen. Ben jij de volgende klant die een geheel gerenoveerde keuken bij ons afneemt?

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom keukenrenovatie in Leek

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Vakkundig advies
  • Voor zowel kleine als grote ingrepen
  • Alles op maat
  • Bespaar tijd én geld
  • Uw keuken weer als nieuw

  Geheel of gedeeltelijk nieuw

  Renoveren kan bij ons op twee manieren. Zo kunnen we je keuken helemaal renoveren, maar kan het ook gedeeltelijk. Dus als je alleen je keukendeurtjes wilt vervangen, behoort dat ook tot de mogelijkheden. En als je andere persoonlijke wensen hebt, denken we graag met je mee. Zo kun je inbouwapparatuur in de vorm van vaatwasser of oven ook bij ons afnemen. Realiseer je daarbij wel dat dit extra kosten met zich mee kan brengen. Het kan namelijk zijn dat we leidingen moeten trekken of dat het gevolgen heeft voor je groepenkast. Het moge duidelijk zijn: bij ons is de keuze reuze en we hebben een rijk assortiment aan keukenonderdelen. Denk bijvoorbeeld ook aan keukenbladen, deurgrepen, kastdeuren, spoelbakken en kranen.

  Gezamenlijk het kostenplaatje in kaart brengen

  Een van onze adviseurs komt graag bij je langs om al je wensen en het bijbehorende kostenplaatje duidelijk in kaart te brengen. Het bezoek van onze adviseur is overigens geheel vrijblijvend. Tijdens de afspraak bekijken jullie niet alleen de buitenkant van je keuken, maar wordt er evenveel aandacht besteed aan de achterkant. Daar moet alles immers ook goed in elkaar zitten. Alles moet soepel bewegen en glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Een renovatie kan in onze ogen alleen maar slagen wanneer beide kanten in orde zijn. Belangrijk om te weten: een renovatie is weliswaar vijftig procent goedkoper, maar dat betekent niet dat u vijftig procent minder kwaliteit krijgt.

  Contact

  Hebben we je overtuigd en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een gerenoveerde keuken in Leek? Neem contact met ons op via 06 28 56 37 55 of vraag direct een offerte aan.

  Zo vindt u ons

  Keukenrenovatie Nederland