Keukenrenovatie Hoogezand

Keukenrenovatie in Hoogezand

Renovatie in 1 dag

Wanneer je een nieuwe keuken wilt zonder de bijbehorende kosten ben je bij Keukenrenovatie aan het goede adres. Afhankelijk van je wensen kun je vaak vijftig procent van het bedrag van een nieuwe keuken in je portemonnee houden. Het mooie: een nieuwe gerenoveerde keuken is vaak al binnen één dag klaar, met nagenoeg hetzelfde resultaat als een compleet nieuwe keuken. We renoveren regelmatig keukens in de provincie Groningen en zijn dus ook vaak in Hoogezand te vinden.

Wat wij voor jou kunnen doen


Het is mogelijk je volledige keuken door ons te laten renoveren, maar het kan ook aankomen op alleen een keukendeurtje. Wat dat betreft, is er van alles te kiezen. Zo hebben we een rijk assortiment aan keukenonderdelen in de vorm van keukenbladen, deurgrepen, kastdeuren, spoelbakken, kranen en inbouwapparatuur. Wat het ook is, we denken graag met je mee en plaatsen alles tegen een goede prijs.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Hoogezand

  • Renovatie in 1 dag
  • Mogelijke voor iedere keuken
  • Voor zowel kleine als grote ingrepen
  • Vakkundig advies
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Bespaar tijd én geld
  • Volledig op maat

  Een comfortabele keuken

  Wat het renoveren van je keuken betreft, hoef je qua comfort niet in te leveren. We snappen heel goed dat je er soms klaar mee bent de afwas te moeten doen. Het inbouwen van een vaatwasser is voor ons dan ook geen enkel probleem. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe oven is dat evenmin een probleem. Het is wel goed je te realiseren dat hier extra kosten bij gemoeid zijn. In sommige situaties kan het namelijk voorkomen dat leidingen getrokken moeten worden, of dat het plaatsen van de vaatwasser of oven gevolgen heeft voor je groepenkast.

  Vrijblijvende offerte

  Heb je nog vragen of ben je simpelweg overtuigd van de service van Keukenrenovatie? Twijfel niet en laat het ons weten via ons contactformulier of bel ons op 06 28 56 37 55. Via deze wegen kun je een vrijblijvende offerte voor jouw renovatie aanvragen. Vervolgens sturen we een van onze adviseurs jouw kant op om samen met jou je persoonlijke wensen te bespreken. We kijken wat mogelijk is en brengen de kosten in kaart. Vervolgens is het aan jou of we je van een mooie gerenoveerde keuken kunnen voorzien.

  Zo vindt u ons: