Keukenrenovatie in Haren

Keukenrenovatie in Haren

Renovatie binnen 1 dag

De renovatie van je keuken is goedkoper en sneller dan de aanschaf van een compleet nieuwe. Daarbij hoef je niet eens in te leveren op kwaliteit en krijg je nagenoeg hetzelfde resultaat. Bovendien kunnen we jouw keuken bij Keukenrenovatie Nederland ook voorzien van de laatste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een inbouwoven of vaatwasser. En dat vaak met een installatie die slechts één dag duurt en goed is voor de portemonnee. Dat komt omdat een gerenoveerde keuken vaak maar zo’n 50% van het bedrag van een nieuwe keuken is.

Al jaren ervaring


Qua kennis en ervaring zit je bij Keukenrenovatie al jaren goed. Zo zijn we al een tijdje bezig in de provincie Groningen en Haren. In al die jaren hebben we onze klanten elke keer weer geld bespaard. En dat kunnen we ook voor jou realiseren. Ben jij de volgende klant die een volledig gerenoveerde keuken van ons afneemt?


Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom keukenrenovatie in Haren

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Bespaar tijd én geld
  • Voor zowel kleine als grote ingrepen
  • Alles op maat
  • Alles volgens uw wensen en planning

  Wat is er allemaal mogelijk?

  Ook qua mogelijkheden zit je bij ons goed. Zo kun je kiezen voor een geheel gerenoveerde keuken, maar kunnen we ook slechts een aantal onderdelen vernieuwen. En wat luxe betreft, hoef je niet in te leveren. Het plaatsen van inbouwapparatuur behoort daarom ook tot de mogelijkheden. Dit kan overigens wel wat extra kosten met zich meebrengen omdat we bijvoorbeeld leidingen moeten trekken.

  Vaak kost de plaatsing van alle onderdelen ons slechts één dag. Een groot verschil met het plaatsen van een geheel nieuwe keuken, wat vaak een stuk langer duurt en meer geld kost.

  Binnen- én buitenkant

  We sturen graag een van onze ervaren adviseurs langs om samen met jou al je persoonlijke wensen in kaart te brengen. Daarbij kijken jullie niet alleen naar de buitenkant van je keuken, maar besteden jullie minstens zoveel aandacht aan de binnenkant. Dat alles daar goed werkt, is immers even belangrijk. Zo ziet jouw keuken er straks als nieuw uit en voelt-ie ook zo.

  Contact opnemen

  Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van jouw keuken? Neem dan contact met ons op via 06 28 56 37 55 of vraag een offerte via bovenstaand formulier aan. We horen graag van je.

  Zo vindt u ons: