Keukenrenovatie in Nijmegen

Keukenrenovatie bij u in Nijmegen

Binnen 1 dag klaar

Misschien is je keuken niet meer wat het is geweest en toe aan een renovatie. Of je bent net verhuisd naar Nijmegen en op zoek naar wat anders. Een keukenrenovatie is de perfecte oplossing. Zo krijg je namelijk wat nieuws, zonder het betalen van de nieuwprijs. Keukenrenovatie Nederland heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het renoveren van keukens in Nijmegen. Elke keer weer door rekening te houden met persoonlijke wensen. Soms in de vorm van een aantal onderdelen, soms met een kleine uitbreiding.

Wat je wensen ook zijn, vaak hebben we al onze renovatiewerkzaamheden binnen één dag klaar. We kunnen het zeggen want ondertussen hebben we al jarenlang ervaring. Renoveren kost nou eenmaal minder tijd dan de plaatsing van een volledig nieuwe keuken. Vaak moet het een en ander vervangen worden, maar daar blijft het bij. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook geld. Een gerenoveerde keuken is namelijk een stuk goedkoper dan een nieuwe keuken.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom keukenrenovatie

  • Montage binnen 1 dag
  • Bespaar veel geld én tijd
  • Uw keuken weer als nieuw
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles op maat
  • Volgens uw planning en wensen

  Veel minder kosten

  Het zijn vaak de kleinste details die je keuken weer fris doen ogen. Die details bepalen we samen met jou. Daarnaast nemen we zelf een kijkje in je keuken. We bekijken de staat van de buitenkant en inspecteren of alles nog naar behoren werkt. Om dat goed te doen, kijken we ook naar de achterkant. Voor- en achterkant kunnen immers zonder elkaar niet goed functioneren. Je keuken moet er goed uitzien, maar ook goed werken. 

  Met al jouw wensen in ons achterhoofd, berekenen we hoeveel het renoveren van je keuken gaat kosten. Vaak is dat al zo’n vijftig procent goedkoper dan de plaatsing van een volledig nieuwe, die al gauw € 5.000,- kost. Daarbij willen we benadrukken dat we daarmee niet inleveren op kwaliteit: een gerenoveerde keuken ziet er als nieuw uit en voelt ook zo

  Vrijblijvend advies:

  Wanneer je uit Nijmegen komt en wilt weten wat we voor je kunnen betekenen, is het altijd mogelijk contact met ons op te nemen. Bel ons op 06 28 56 37 55 of vraag direct een offerte aan. Wat het ook is, we helpen je graag verder. Samen stemmen we een passend moment af wanneer een van onze adviseurs vrijblijvend langs komt. Hij of zij gaat met je in gesprek en brengt je persoonlijke wensen in kaart. Vervolgens kijken we naar het kostenplaatje en het vervolg van onze potentiële samenwerking.

  Zo kunt u ons bereiken: