Keukenrenovatie Ede

Keukenrenovatie in Ede

Binnen 1 dag voor u klaar

Bent u toe aan iets nieuws? Zijn er bijvoorbeeld onderdelen van uw keuken aan vervanging toe of wilt u juist iets laten inbouwen zoals een vaatwasser of oven? Dan is keukenrenovatie bij u in Ede een prachtige oplossing. Binnen 1 dag heeft u een keuken die er weer als nieuw uit ziet!

Afhankelijk van uw wensen kunt u in de meeste gevallen ook nog 50% van het bedrag van een nieuwe keuken in uw portemonnee houden, met nagenoeg hetzelfde resultaat. Wij renoveren regelmatig keukens in de provincie Gelderland en komen dus ook bij u in Ede.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  De voordelen van Keukenrenovatie in Ede

  • Montage binnen 1 dag
  • Bespaar veel geld én tijd
  • Uw keuken weer als nieuw
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Vakkundig advies
  • Alles op maat
  • Volgens uw planning en wensen

  Hoe gaan wij te werk?

  Nadat u contact met ons heeft opgenomen, sturen wij een ervaren adviseur geheel vrijblijvend bij u langs. De adviseur bespreekt met u de wensen en brengt hierbij alle mogelijkheden in kaart. Ook zal de
  adviseur de keuken in zijn geheel nalopen om te kijken wat de sterke en zwakke punten van de keuken zijn. We kijken dus niet alleen naar het uiterlijk van uw keuken, want het is net zo belangrijk dat een keuken achter de schermen ook goed in elkaar zit. Doordat we ook naar dit soort punten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er uiteindelijk als nieuw uitzien én aanvoelen! Wanneer uw wensen duidelijk zijn, kan de adviseur ter plekke berekenen hoeveel een keukenrenovatie gaat kosten.

  Gebruik bovenstaand offerteformulier of neem telefonisch rechtstreeks contact met ons op om meer te weten te komen. 

  Zo vindt u ons: