Keukenrenovatie in Lemmer

Keukenrenovatie in Lemmer

Renovatie binnen 1 dag

Jouw keuken als nieuw, zonder de kosten van een nieuwe keuken? Dat kan al binnen één dag bij Keukenrenovatie! Afhankelijk van je wensen kun je vaak al 50% van het bedrag van een nieuwe keuken in je portemonnee houden. Zo’n keuken kost namelijk al gauw € 5.000,-, dus tel uit je winst! En geen zorgen, dat het goedkoper is, betekent niet dat je inlevert op kwaliteit. Bij Keukenrenovatie realiseren we een gerenoveerde keuken met nagenoeg hetzelfde resultaat als een nieuwe!

Al jaren actief


Keukenrenovatie is al jaren actief in Nederland. Zo ook in de provincie Friesland, waar we regelmatig keuken renoveren. Voor ons is het dus geen enkel probleem om in Lemmer langs te komen om jouw van je droomkeuken te voorzien.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom keukenrenovatie in Lemmer

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Uw keuken weer als nieuw
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Vakkundig advies
  • Bespaar tijd én geld
  • Volledig op maat

  Wat kunnen we voor je doen?

  Elke renovatie die we doen, gaat gepaard met een grondige inspectie die we vooraf uitvoeren. Daarbij kijken we niet alleen naar de buitenkant van je keuken, maar ook naar alles erachter. Daar moet alles immers net zo goed functioneren. 

  We renoveren je complete keuken. Maar als je alleen je keukendeurtjes wilt vervangen, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Bij ons is de keuze reuze. We hebben een rijk assortiment aan onderdelen, denk bijvoorbeeld aan keukenbladen, deurgrepen, spoelbakken, kranen en ook inbouwapparatuur.

  Je keuken uitbreiden?

  Ben je er klaar mee elke avond de afwas te moeten doen? Dat snappen we heel goed. Het inbouwen van een vaatwasser behoort ook tot de mogelijkheden en regelen we graag voor je. Hetzelfde geldt voor een nieuwe oven. Wat wel belangrijk is om te weten, is dat dit extra kosten met zich meebrengt. Het kan namelijk goed voorkomen dat we daarom leidingen moeten trekken en dat dat gevolgen heeft voor je groepenkast.

  Vrijblijvende offerte aanvragen?

  Hebben we je overtuigd en wil je een vrijblijvende offerte aanvragen voor het renoveren van je keuken? Dat kan! Vul ons contactformulier in of bel ons op 06 28 56 37 55. Onze adviseur komt graag bij je langs in Lemmer. Samen nemen jullie al je wensen door en zorgen we voor het beste resultaat.

  Zo vindt u ons: