Keukenrenovatie in Irnsum

Keukenrenovatie in Irnsum

Renovatie binnen 1 dag

Jouw keuken als nieuw, zonder de kosten van een nieuwe keuken? Dat kan vaak al binnen één dag bij Keukenrenovatie Nederland. Afhankelijk van jouw wensen kun je vaak al 50% van het bedrag van een nieuwe keuken in je portemonnee houden. En dat met nagenoeg hetzelfde resultaat! Wij renoveren regelmatig keukens in de provincie Friesland, al jaren zelfs. We komen dus ook graag bij jou in Imsum langs.

Wij renoveren je totale keuken, maar als je alleen je keukendeurtjes wilt vervangen, behoort dit ook tot de mogelijkheden. We hebben namelijk een rijk assortiment aan keukenonderdelen. Denk bijvoorbeeld aan keukenbladen, deurgrepen, kastdeuren, spoelbakken, kranen of inbouwapparatuur.

Vaak zijn het de kleinste details die de keuken maken. Daarom moeten zowel de voor- als achterkant tiptop in orde zijn. En daar zorgen wij voor door alles goed te inspecteren. Je keuken moet er dus niet alleen goed uitzien, maar ook goed werken.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom keukenrenovatie in Irnsum

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Bespaar tijd & geld
  • Mogelijk voor iedere keuken
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Vakkundig advies
  • Volledig op maat
  • Voor zowel kleine als grote ingrepen

  Het uitbreiden van je keuken

  Ben je er klaar mee elke avond de afwas te doen? Dan ben je bij ons ook aan het goede adres. Zo kunnen we zowel een afwasmachine als een nieuwe oven inbouwen. Daarbij is het wel belangrijk te realiseren dat dit extra kosten met zich meebrengt. Het kan namelijk zijn dat we daar nog leidingen voor moeten trekken of dat het gevolgen heeft voor je groepenkast. Maar geen zorgen, hier kijken we samen uitvoerig naar. 

  Jouw voorkeuren

  Wanneer we al je wensen duidelijk hebben, berekenen we hoeveel het renoveren van je keuken in totaal gaat kosten. Onthoud: vaak is dat al zo’n 50% goedkoper dan de plaatsing van een compleet nieuwe. En geen zorgen: een gerenoveerde keuken ziet er ook echt als nieuw uit. 

  Vrijblijvende offerte

  Hebben we je overtuigd en wil je een vrijblijvende offerte aanvragen voor het renoveren van je keuken? Dat kan! Vul ons contactformulier in of bel ons op 06 28 56 37 55. Onze adviseur komt graag op een passend moment bij je langs. Samen bespreken jullie al je voorkeuren en maken het totaalplaatje duidelijk. We hopen je gauw te zien!

  Zo vindt u ons: