Keukenrenovatie in Heerenveen

Als u toe bent aan een nieuwe keuken, maar geen geld heeft voor een nieuwe keuken komt het renoveren van uw keuken goed uit. Bij keukenrenovatie Heerenveen zorgen wij ervoor dat al uw persoonlijke wensen worden meegenomen. Wij hebben een zeer breed dienstenpakket wat wij uitwerken. Zo kunnen wij:

  • Keukenblad vervangen of renoveren
  • Deurgrepen vervangen of renoveren
  • Kastdeurtjes vervangen of renoveren
  • Spoelbakken vervangen of renoveren
  • Kranen vervangen of renoveren
  • Nieuw inbouwapparatuur leveren
  • Uw keuken renoveren binnen één dag!

Keukenrenovatie binnen één dag?

Als u ons een e-mail of telefoontje heeft gestuurd zorgen wij er voor dat er een van onze ervaren adviseurs op vrijwillige basis bij u langs komt om de wensen die u heeft op papier te zetten. We kijken niet alleen naar de buitenkant van uw keuken, want het is net zo belangrijk dat een keuken achter de schermen ook goed in elkaar zit. De lades moeten soepel glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Doordat we ook naar dit soort belangrijke punten kijken bij uw keukenrenovatie, zal de keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen! Het renoveren van uw keuken kost minder tijd dan het inbouwen van een compleet nieuwe keuken en daarom kunnen wij dit zelfs binnen een dag voor elkaar krijgen. We hoeven namelijk geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen (bij uitbreiding wel*), we hoeven geen muren open te breken en dat scheelt u tijd én geld. Als al uw persoonlijke wensen helder zijn, berekenen wij ter plekke hoeveel een keukenrenovatie u precies zal gaan kosten. 

Wilt u een nieuwe keuken, maar niet de kosten voor een nieuwe keuken? Dan belt u snel met Keukenrenovatie Nederland! Wij laten uw keuken er binnen een dag weer als nieuw uitzien. De afgelopen jaren hebben we al een flink aantal keuken gerenoveerd in Heerenveen en daarmee onze klanten flink wat geld bespaart. Er is veel mogelijk want u kunt er ook voor kiezen om een deel van uw keuken te vernieuwen en wij houden rekening met uw wensen zoals het inbouwen van  inbouwapparatuur of het plaatsen van nieuwe keukenbladen. Binnen één dag kan uw keuken er weer volledig gemoderniseerd uitzien. Dit is nogal een verschil met het plaatsen van een nieuwe keuken. Dat is namelijk een veel langer en duurder proces.

De kosten van een renovatie van uw keuken

De kosten voor een renovatie zijn 50% goedkoper dan het aanschaffen van een volledig nieuwe keuken. Maar dit houdt niet in dat de resultaten ook 50% minder zijn. Dit is bij keukenrenovatie Heerenveen namelijk niet aan de orde. De renovatie die wij voor u klaarmaken zullen eruit zien alsof u een nieuwe keuken besteld heeft.

Vrijblijvend advies

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken in Heerenveen? Vraag dan vrijblijvend advies aan en er komt een adviseur bij u langs die het verdere proces duidelijk zal uitleggen en bovendien ook uw wensen duidelijk in kaart zal brengen om zo tot een persoonlijke renovatie te komen. Hierna wordt er een kostenplaatje opgesteld zodat er voor u geen verrassingen zijn. U kunt contact opnemen door het nummer 06-2856 3755 te bellen of vraag direct een offerte aan.

Klanten over Keukenrenovatie

Ervaringen met Keukenrenovatie Nederland
Martine Jansen:

“Ik ben erg blij met de renovatie, het is net of ik een nieuwe keuken heb!”

Wat wij renoveren?

Welke onderdelen aan uw keuken wilt u vervangen? Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Recent opgeleverde keukens in Heerenveen

Gratis offerte aanvragen

Keukenrenovatie offerte Heerenveen

Wij komen graag bij u langs om alles op te meten, wij stellen dan zelfs ter plekke een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Voornaam:*

Plaats:*

Telefoonnummer:*

Achternaam:*

Adres:

Uw email:*

Eventuele vragen:

Item gemarkeerd met een * zijn verplicht