Keukenrenovatie Heerenveen

Keukerenovatie in Heerenveen

Renovatie in 1 dag

Wil je een nieuwe keuken, maar niet de bijbehorende kosten? Bel dan gauw Keukenrenovatie Nederland. Wij laten je keuken er binnen een dag als nieuw uitzien. De afgelopen jaren hebben we al een flink aantal keukens gerenoveerd in Heerenveen. Daarmee hebben we onze klanten flink wat geld bespaard. Bij Keukenrenovatie zorgen we ervoor dat al je persoonlijke wensen worden meegenomen. Van het vervangen van keukendeuren, tot werkbladen en spoelbakken of kranen, we helpen je graag verder. Wat het ook mag zijn, het is allemaal binnen één dag mogelijk.

Kosten


Als al je persoonlijke wensen helder zijn, berekenen we ter plekke hoeveel de renovatie precies gaat kosten. De kosten voor een renovatie zijn vijftig procent goedkoper dan het aanschaffen van een volledig nieuwe. Dit houdt niet in dat je vijftig procent minder kwaliteit krijgt. Een gerenoveerde keuken ziet er als nieuw uit en voelt ook zo.Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom keukerenovatie in Heerenveen

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Alles op maat
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Vakkundig advies
  • Bespaar tijd én geld
  • Voor zowel kleine als grote ingrepen

  Binnen één dag gerenoveerd

  Als je ons een e-mail stuurt of belt, zorgen we ervoor dat een van onze ervaren adviseurs op vrijblijvend langs komt. Samen zetten jullie jouw wensen op papier. Daarbij kijken we niet alleen naar de buitenkant van je keuken, maar nemen we achter de schermen ook een kijkje. De lades moeten soepel glijden en het geheel moet stevig aanvoelen. Door zowel de voor- als achterkant te bekijken, zorgen we ervoor dat je keuken er niet alleen als nieuw uitziet, maar ook aanvoelt.

  Het renoveren van je keuken kost minder tijd dan het inbouwen van een compleet nieuwe keuken. Dat maakt het mogelijk een keukenrenovatie binnen één dag te realiseren. Zo hoeven we geen nieuwe leidingen of kabels aan te leggen of muren af te breken, tenzij je wilt uitbreiden. Dat scheelt veel tijd en geld. We houden rekening met al je wensen, zoals het plaatsen van specifieke inbouwapparatuur of nieuwe granieten keukenbladen.

  Vrijblijvend advies

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een gerenoveerde keuken in Heerenveen? Vraag dan vrijblijvend advies aan en er komt een adviseur langs. Hij of zij neemt je mee in het proces en brengt al je wensen in kaart. Zo komen we samen tot een zo persoonlijk mogelijke renovatie. Vervolgens stellen we het kostenplaatje op zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Benieuwd? Neem contact met ons op 06 28 56 37 55 of vraag direct een offerte aan.

   

  Zo vindt u ons: