Keukenrenovatie in Franeker

Keukenrenovatie in Franeker

Renovatie in 1 dag

Een nieuwe keuken installeren is duur, en dat hoeft niet. Een keuken renoveren is een goedkopere en snellere oplossingen dan de aanschaf van een nieuwe. En daar komt nog eens bij dat je nagenoeg hetzelfde resultaat hebt. Wat dat betreft ben je bij Keukenrenovatie aan het goede adres. Of je nu in Franeker of in een andere plaats in Nederland woont: we doen altijd ons best om je keuken er als nieuw uit te laten zien. En daarbij lever je niet in, maar voorzien we je keuken van mooie extra’s. Zo installeren we bijvoorbeeld ook inbouwovens of vaatwassers. Wat het ook mag zijn, we doen het vaak al binnen één dag.

Kosten


Een nieuwe keuken kost je al gauw € 5.000,-, terwijl je met een gerenoveerde keuken vaak maar de helft kwijt bent. Dat betekent niet dat je inlevert op kwaliteit. De uiteindelijke prijs van je keukenrenovatie hangt af van de hoeveelheid werk, dat kan soms namelijk verschillen. Zo kun je bij ons ook slechts een deel van je keuken renoveren. Dit kan al door alleen je keukenblad te laten vervangen. Wat de prijs ook wordt, we berekenen het ter plekke en nemen dit zorgvuldig met je door.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

  Naam:*

  Plaats:*

  Adres:*

  Telefoonnummer:*

  Uw email:*

  * zijn verplichte velden

  Daarom Keukenrenovatie in Franeker

  • Renovatie binnen 1 dag
  • Alles volgens uw wensen en planning
  • Volledig op maat
  • Vakkundig advies
  • Bespaar tijd én geld
  • Voor zowel kleine als grote ingrepen
  • Uw keuken weer als nieuw

  Rijk assortiment

  Bij Keukenrenovatie zorgen we ervoor dat al je persoonlijke wensen worden meegenomen. Van het vervangen van keukendeuren tot werkbladen en spoelbakken of kranen, we helpen je graag verder. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden. Ons assortiment bestaat uit keukenonderdelen in de vorm van deurgrepen, kranen en inbouwapparatuur. Neem vooral een kijkje op onze website om je wensen helder in kaart te brengen, om zo ook het gesprek met onze adviseur voorbereid in te gaan.

  Binnen één dag geregeld

  Je keuken kan al een nieuw gezicht hebben binnen één dag. Omdat het renoveren van je keuken niet zoveel werk kost als het inbouwen van een compleet nieuwe keuken scheelt dat tijd en geld. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van jouw keuken? Neem dan contact met ons op via 06 28 56 37 55 of vraag een offerte aan. Wij zorgen er vervolgens voor dat een van onze adviseurs naar je toegestuurd wordt. Met hem of haar bespreek je vervolgens je ideeën en wensen. Dat brengen wij in kaart en daarna is het aan jou om ons te laten weten of we van start gaan.

  Zo vindt u ons: